Poskipuna

Poskipuna luo hetkessä kasvoille eloa ja saa meidät näyttämään terveemmiltä ja virkeemmiltä.

Näyttää 48 2 Tuotteet
Näytä lisää tuotteita

Poskipuna

Oikeanlainen poskipuna sinulle

Meikit, kuten poskipuna, on valittava hellävaraisesti, aivan kuten kasvorasvankin on oltava kosteuttava ja miellyttävä. Valitaksesi oikein laajasta valikoimasta sinun on tiedettävä ihotyyppisi. Jos sinulla on rasvainen iho, ovat puuterituotteet yleensä hyviä sillä niillä on mattapintaisuutta lisäävä vaikutus iholla. Puuteriposkipunan etu on että voit helpommin luoda värille intensiteettiä. Muista kopauttaa poskipunasutia käteesi ennen kuin levität sen avulla iholle sillä silloin vältät voimakkaat värijuovat poskilla. Työskentele varovasti pyörein liikkein poskiluillasi. Voit levittää poskipunan monin eri tavoin riippuen siitä millaisen lopputuloksen haluat. Netistä löytyy hyviä oppaita. Esimerkiksi omenaposket, ruusuiset ja goa posket ovat upeita, erityisesti keväällä. Levitä puuteriposkipuna keskeltä poskea jolloin se levittyy oikein.

Puuteriposkipunan lisäksi yleinen vaihtoehto on voidemainen poskipuna. Nimensä mukaisesti sen rakenne on voidemainen ja iholla kaunis, erityisesti jos ihosi on vähän kuiva. Levittämiseen tarvitaan sormenpäitä. Pyri saamaan kaunis varjostus poskiluiden yläosan kohdalle. Voidemaiset poskipunat antavat yleensä luonnollisen lopputuloksen joka sulaa kauniisti iholle. Puuterimainen poskipuna jää enemmän ihon ulkopuolelle, mikä yhtä lailla on kaunista. Löydettyäsi koostumuksen joka sopii sinulle, on edessä vaikein päätös – väri. Löytääksesi kauniilta ihollasi näyttävän punan tarvitset värin joka sopii juuri sinun ihosävyysi. Jos ihosi on vaalea ja viileänsävyinen, sopivat rosanväriset vähän sinisensävyyn taipuvat poskipunat. Jos sinulla on vähän lämpimämpi ihonsävy, sopivat paremmin persikanväriset ja lämpimämmät poskipunasävyt.

Tummemmalle iholle koskevat samat säännöt – viileämmälle ihosävylle viileämmät sävyt ja lämpimämmälle ihosävylle lämpimämmät. Usein on kivaa valita vähän eloisampi ja rosansävyinen väri juhliin jolloin saat enemmän kontrastia. Arkipäiviin sopii hyvin poskipuna joka näyttäytyy vähän ruskeampana iholla. Hyvä vinkki kaikille ihonväreille, on valita yksi arkipäiväisempi poskipuna joka sulaa luonnolliseen ihosävyysi hyvin ja toinen vähän näyttävämpi poskipuna juhlahetkiin. 

Vinkkinä poskipunan laittamiseen on välttää nenän lähelle levittämistä. Saat hyvän merkin asettamalla kaksi sormea nenän ja poskien väliin. Hymyile löytääksesi omenaposkikohdat, tällöin poskistasi tulee hieman ” paksummat” ja voit helpommin levittää poskipunan oikeaan kohtaan.