Glamcor

Riki Skinny LED Mirror

Variantti

269,00 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kuvaus

Tuote: 70217

Glamcor Riki Skinny LED Mirror on uuden sukupolven meikkipeili, joka auttaa jopa selfieiden ottamisessa! Glamcor on legendaarinen meikkivalojen valmistaja, jonka tuotteet ovat käytössä lukuisilla ammattilaisilla, YouTube-tähdillä ja Instagram-meikkitaiteilijoilla.

Glamcor Riki Skinny LED Mirror sisältää kirkkaat LED-valot, joiden värintoistokyky on viimeisintä teknologiaa. Meikkipeilin viisi eri himmennysastetta takaa, että saat joka tilanteeseen juuri sellaisen valaistuksen kuin haluat. Meikkipeili sisältää erillisen, suurentavan lisäpeilin, joka kiinnittyy helposti keskelle isompaa peiliä. Kustomoidut LED-valot imitoivat päivänvaloa ja tuovat siksi parhaan mahdollisen valaistuksen meikkiin.

Glamcor Riki Skinny ei ole vain meikkipeili, vaan nykyaikaisen somepersoonan tärkeä apuväline. Peilin mukana tuleva puhelinteline kiinnittyy magneettisesti keskelle peiliä ja Bluetooth muodostaa yhteyden puhelimen kameraan. Puhelimen kamera on helppo laukaista painamalla Riki Skinnyn kamerapainiketta: näin selfiet onnistuvat täydellisessä valossa paremmin. Riki Skinny on myös täydellinen väline helpottamaan livelähetysten ja YouTube-kuvaamisen valaistusta. Vihdoinkin kotioloissa on helppo toteuttaa ammatilaislaatuisia meikkikuvia ja -videoita!

Meikkipeili loistavalla värintoistolla

Kirkkaat LED-valot

Puhelimen kiinnitys peiliin mahdollista

Sopii Facebook- ja Instagram-livelähetyksiin, meikkikuvien ottamiseen ja YouTube-videoihin

Koko: 32 x 24 cm

Tekniset tiedot:
100-240AC

Värilämpötila: 4800K

Värintoistoindeksi: yli 80

Paino: 0.68 kg

Ladattava akku

Bluetooth-toiminto

5 himmennysasetusta

Magneettinen, 3x suurentava lisäpeili

Magneettinen puhelinteline

USB-latauspiuha

Säädettävä peiliteline

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.