bareMinerals

Grab & Go Get Starter Kit

Golden Ivory

Variantti

47,50 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Mattapintainen
Mattapintainen
Hehku
Hehku

Kuvaus

Tuote: 50196

bareMinerals Grab & Go Get Starter Kit

bareMinerals Grab & Go Get Starter Kit sisältää 4 bareMinerals-tuotetta, joiden avulla mineraalimeikkien käyttö on helppo aloittaa. Pakkaus sisältää pohjustajan, mineraalimeikkivoiteen, mineraalipuuterin ja erityisesti mineraalimeikeille suunnitellun levityssiveltimen. Tuotteet ovat matkakokoisia.

  • bareMinerals Original SPF 15 Foundation -mineraalimeikkipohjan ohut koostumus jättää iholle luonnollisen ja valoa heijastavan lopputuloksen. bareMineralsin klassikkotuote tasoittaa ihosi sävyä ja häivyttää ihovirheitä kätkien tummia silmänalusia, ihon punoitusta ja pigmenttivirheitä. Tuote sisältää ravitsevia mineraaleja, jotka ehkäisevät ihoa kuivumasta ja ärtymästä samalla kun ne suojaavat ihoa sitä ikäännyttävältä UV-säteilyltä.

  • bareMinerals Prime Time Original Foundation Primer on palkittu meikinpohjustusvoide, joka auttaa tasoittamaan ihon pintaa sekä häivyttämään siltä laajentuneita ihohuokosia, hentoja juonteita ja muita epätasaisuuksia. Samalla tuote häivyttää iholta kuivuudesta johtuvaa hilseilyä ja liiallista rasvaisuutta.

  • bareMinerals Mineral Veil on läpikuultava irtopuuteri, joka levittyy iholle täydellisen ohuena ja pehmeänä huntuna. Kevyt ja silkkinen koostumus tuntuu iholla miellyttävältä sekä auttaa häivyttämään juonteita ja ihohuokosia. Jättää ihon mattaisen tuntuiseksi, rauhoittaa punoitusta sekä auttaa meikkipohjaa pysymään kauniina läpi päivän.

  • bareMinerals Beautiful Finish Brush -viimeistelysiveltimen kuppimainen harjasosa ja synteettiset harjakset levittävät mineraalimeikkipohjan kasvoille kauniisti. Siveltimen tukevasta varresta saa napakan otteen, minkä ansiosta meikkipohja on helppoa pyöritellä iholle.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.