NYX Professional Makeup

Away We Glow Shadow Palette

Lovebeam

Variantti

26,50 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: 73307
"Tämä setti saattaa vaikuttaa ihan peruskesäromanssilta, mutta tämä taitaa olla se oikea. Away We Glow Shadow Palette -luomiväripaletista on saatavana kaksi kesäistä väriyhdistelmää. Paletti sisältää 10 sametinpehmeää luomivärisävyä kuuman kesämeikin luomiseen - aina häikäisevän pronssista ruusukultaan.
MIKÄ SE ON:
Kymmenen korkeapigmenttistä luomivärisävyä aina sädehtivästä ruusukullasta lämpimiin ja ruosteenhohtoisiin neutraaleihin sävyihin. Saatavana kaksi kesäistä väriyhdistelmää (Love Beam: ruusukullan- ja luumunsävyiset - Hooked on Glow: lämpimät kullan- ja kuparinsävyt). Upeat setit sisältävät eläväisen yhdistelmän ihanan pehmeitä koostumuksia ja lumoavan lopputuloksen antavia sävyjä, jotka ulottuvat aina kiiltävästä ja helmiäisestä metallinhohtoiseen ja mattaan asti.
MITÄ SE TEKEE:
Helposti häivytettävät, voimakkaan värin antavat luomivärisävyt levittyvät silmäluomille sulavasti ja korostavat silmiäsi antaen lämpimän, kesäisen sävyn.
MIKSI ME RAKASTAMME SITÄ:
Tämän luomivärin kanssa voit leikitellä ja luoda useita vastustamattomia lookeja, aina luonnollisesta rohkeaan ja dramaattiseen smokey-lookiin. Se on kuin kesäromanssi - no strings attached!
MITEN TUOTETTA KÄYTETÄÄN:
Varmista, että se pysyy omalla paikallaan! Levitä Waterproof Eyeshadow Primer -pohjustustuotetta silmäluomille. Levitä pohjasävyä koko luomelle Tapered All Over -luomivärisiveltimellämme. Käytä sitten Buffing Brush -sivellintämme häivyttääksesi keskitummat sävyt luomivakoon ja tummat sävyt silmän ulkonurkkaan ja alaripsien rajaan.
SOPII PARHAITEN:
Kaikille aloittelijoista ammattilaisiin
Kaikille silmänväreille ja kaikenmuotoisille silmille
Päivään ja iltaan
"

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.