0 Ostoskori
stars, based on reviews

bareMinerals Gen Nude Cream Eyeshadow + Primer Turned Up 3,6 ml

Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Gen Nude Cream Eyeshadow + Primer Turned Up 3,6 ml bareMinerals Luomivärit

Ominaisuudet Mattapintainen
Tuotetyyppi Paksumpi voide
Volume Turned Up 3,6 ml
Väri Beige
Gen Nude Eyeshadow + Primer on kaksi tuotetta yhdessä. Voidaan käyttää yksinään luonnollisen lopputuloksen antava luomiväri tai primerina tasoittamaan luomia, jotta luomiväri kestää pitkään ja antaa intensiivisen värin. Gen Nude Eyeshadow + primerin koostumus on pitkäkestoinen ja joka ei paakkuunnu luomen vakoihin päivän aikana. Gen Nude valikoima tarjoaa ihoa hoitavia nude sävyjä, jotka sopivat kaikille ihotyypeille.
Valitse neutralisoiva sävy tasoittamaan ihon säyvä esim. pigmenttimuutoksia tai kirkastavia sävyjä heleyttämään ihoa. Helppokäyttöinen voidemainen koostumus muuttuu puuterimaiseksi levitettäessä. Koostumusta on helppo työstää ja saat mattamaisen lopputuloksen.

Mineraalirikas koostumus on todellinen ihonhoito ja meikki yhdessä, kosteuttaa ja tasoittaa herkkää silmänympärysaluetta. Sisältää mangovoita, kamelia lehtiuutetta rauhoittamaan ja pehmentämään samalla kun vihreän teen aktioksidantit suojaavat.

- Silmälääkäreiden testaama.

Käyttö:
Käytä Gen Nude Eyeshadow + Primer joko luomivärinä tai pohjustustuotteena. Valitse neutralisoiva tai kirkastava sävy - tai molemmat jolloin voit levittää niitä päällekkäin. Levitä luomelle aplikaattorin avulla. Työstä sormenpäällä tai silmämeikkisiveltimellä.
Katso lisää vastaavia kuin Gen Nude Cream Eyeshadow + Primer
Tuote on siirretty ostoskärryyn.