Dashl

FabuLash Mascara

Väri

17,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen

Kuvaus

Tuote: 105530

Long-wear mascara antaa pitkät ja täyteläiset ripset ja pitää ne kosteutettuina. Ripsiväri on täydellinen kaikkiin tilanteisiin arkena – töissä, kuntosalilla, joogassa ja villeinä öinä. Vedenpitävän koostumuksen ansiosta se pysyy sellaisenaan ilman tahraamista mutta se on silti helppo pestä pois – olemme itse testanneet lämpimällä vedellä. Kasvipohjaiset rasvat ja hoitavat vitamiinit antavat ripsille täyteläistä pituutta, pitää ne pehmeinä, kosteutettuina ja taipuisina. Samalla se ehkäisee ulkoisilta vahingoilta ja kulumiselta. Voidaan käyttää yhdessä FabuLash Prim + Boost dramaattisen tuuheuden saamiseksi.

Tärkeimmät ainesosat: Synthetic Beeswax – vegaaninen mehiläisvaha, joka ympäröi ripset pehmeällä ja sileällä kalvolla tasaisen ja sileän levityksen tarjoamiseksi.

Acacia Senegal Gum – akaasiapuusta peräisin oleva kovetettu mahla, joka paksuntaa ripsiä ja jättää ne joustaviksi ja taipuviksi.

Galactoarabinan – lehtikuusista peräisin oleva kasvipohjainen kollageeni, joka pitää ripset pehmeinä ja kosteutettuina.

Copernicia Cerifera – Carnauba-palmun vaha, joka helpottaa tasaista levitystä, pehmentää ripsiä ja antaa niille tuuheutta ilman sotkeentumista.

E- ja C -vitamiinit – antioksidantit auttavat ehkäisemään vapaita radikaaleja, jotka voivat vahingoittaa ripsen sisällä olevaa proteiinia ja aiheuttaa vaurioita ja ripsien irtoamista.

Toimii myös kosteuttajana. Eläinkokeeton / Vegaaninen / Oftalmologisesti testattu / 87 % kasvipohjainen

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.