Dashl

FabuLash Prime + Boost

Väri

15,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen

Kuvaus

Tuote: 105531

Ripsivärin pohjustaja, joka tehostaa ripsien tuuheutta ja toimii hoitavana yönaamiona vahvoille ripsille. Läpinäkyvä seerumi on rikastettu kasvitieteellisellä monitoimisella kosteutta säilyttävien, vahvistavien aineiden ja tripeptidien yhdistelmällä, joka parantaa ripsien lujuutta, joustavuutta ja täyteläisyyttä.
Käytetään päivittäin pohjustajana ennen ripsivärin laittoa, jolloin ripsistä tulee tuuheammat ja pitemmät. Voidaan laittaa myös yöksi kosteuttavaksi naamioksi, jolloin se vahvistaa kuivua ja hentoja ripsiä ja parantaa ripsen lujuutta vahingoittumista ja kuivumista vastaan. Levitetään puhtaille ripsille.

 

Kasvipohjaiset vahat ja polymeerit peittävät ripset ja luovat silkinpehmeän pohjan, joka auttaa ripsiväriä pysymään paremmin sekä se parantaa ripsien tuuheutta ja pituutta. Kosteuttavat aineet tekevät ripsistä pehmeät, joustavat ja saa ne näyttämään täyteläisemmiltä.

Tärkeimmät ainesosat:
Oliiviöljy – sisältää paljon rasvahappoja ja antioksidantteja, jotka vahvistavat ripsiä ja suojaavat niitä väsymiseltä.
Pantenoli – antaa jokaiselle ripselle kosteutta sitovan kalvon, joka luo tuuheuttavan vaikutuksen.
Oryza Sativa Bran Cera – riisileseestä saatu vaha, joka pehmentää ja estää ripsiä kuivumasta.
Helianthus Annuus Seed Cera Wax – auringonkukasta saatu vaha, joka pehmentää ja estää ripsiä kuivumasta.
Limnanthes Alba Seed Oil - luhtalitukkaöljy 95 % pitkäketjuisilla rasvahapoilla, joka antaa sametinpehmeän rakenteen. Pitää ripset peheinä ja kosteutettuina.
Copernicia Cerifera Wax – Carnauba-palmun vaha helpottaa tasaista levitystä, pehmentää ripsiä ja antaa luonnollista tuuheutta ilman sotkeentumista.
Galactoaraninan – lehtikuusista saatu kasvipohjainen kollageeni ympäröi ripsiä ja ehkäisee niitä kuivumasta.
Biotinoyl Tripeptide 1 – peptidimolekyyli, joka koostuu biotiinin ja aminohappojen yhdistelmästä. Saattaa ehkäistä ripsien irtoamista ja se tekee ripsistä vahvemmat, jotka näyttävät pitemmiltä ja täyteläisemmiltä.
Eläinkokeeton / Vegaaninen / Oftalmologisesti testattu / 94 % kasvipohjainen

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.