NYX Professional Makeup

Epic Wear Liquid Liner

11,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuote hinnoitellaan automaattisesti.

Kuvaus

Tuote: 83675
"Etsitkö seuraavan tason intensiteettiä? Pitkäkestoinen nestemäinen rajauksemme on vedenkestävä, tahraamaton ja kuivuttuaan upean mattapintainen. Epic Wear Eye & Body Liner -rajauksen ohuella ja joustavalla harjalla teet tarkan rajauksen. Sen avulla luot helposti lukemattomia taiteellisia lookeja eeppisistä vartalomaaleista dramaattisiin graafisiin silmämeikkeihin. Valitse omasi kahdeksasta vaikuttavasta väristä, kuten ruskea, valkoinen ja myydyin sävymme musta, sekä uudet trendikkäät sävyt safiiri, liila ja villi Stone Fox.
MIKÄ SE ON?
Erittäin intensiivinen, voimakaspigmenttinen nestemäinen rajaus kasvoille ja vartalolle. Vedenkestävä, tahraamaton ja leviämätön, tämä tuote on välttämätön lisä meikkivalikoimaasi.
MITÄ SE TEKEE?
Silikonin ja silikonihartsin yhdistelmä luo muovimaisen, joustavan kalvon, joka lukitsee rajaukset paikoilleen tahriintumatta ja leviämättä. Ainesosat auttavat väriä tarttumaan ihoon ja pysymään koko päivän.
MIKSI ME RAKASTAMME SITÄ:
Erityisesti meikkitaiteilijoille (sekä aloittelijoille että ammattilaisille) suunniteltu tuote on yksi kaikkien aikojen hienostuneimmista rajaustuotteistamme!
KUINKA SITÄ KÄYTETÄÄN?
Levitä suoraan iholle ja piirrä tarkkoja rajauksia ja mielikuvituksellisiä vartalomaaleja.
SOPII PARHAITEN:
Meikkauksen ammattilaisille
Aloitteleville meikkauksen ammattilaisille
Graafisiin silmämeikkeihin, vartalomeikkeihin
"

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.