Säästöpakkaukset
Kérastase

Genesis Duo Set

Shampoo 250 ml & Conditioner 200 ml
56,78 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vaurioituneille hiuksille
Vaurioituneille hiuksille
Hiustenlähtö
Hiustenlähtö

Kuvaus

Tuote: C84321-84322

Shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti vahvistaen samalla hiuskuitua. Rikas koostumus tarjoaa hiusvaahdon, joka poistaa lian ja ylimääräisen rasvan ja samalla lisää intensiivistä ravintoa kuiviin hiuksiin. Hellävaraisesti puhdistava koostumus rauhoittaa ja kosteuttaa hiuksia tyvestä latvoihin ja antaa hiuksille kevyen tunteen.

Sekä shampoo että hoitoaine sisältävät Anti Hair-Fall Fortifying -voidetta heikentyneelle hiukselle, johon hiustenlähtö vaikuttaa helposti. katkenneiden hiusvarsien takia. Kermainen koostumus estää hiussäikeiden katkeamisen ja antaa hiuksille uskomattoman kevyen tunteen. Se auttaa tekemään hiusvarresta vahvemman ja parantaa luonnollista vastustuskykyä vähentääkseen hiustenlähtöä. koska hiuslinjat ovat katkenneet. Koostumus on rikastettu edelweissin solujen ja inkiväärijuuren yhdistelmällä ja vahvistaa hiuksia tehden niistä kestävämpiä murtumista vastaan; että tämän jätteen riski katkenneiden hiusvarsien vuoksi. Hiukset on valmisteltu hoitoa varten, ja niitä on ravittu ja vahvistettu täyteläisemmillä ilmeillä.

Käyttö:

Veele hiuksista, väännä niitä hieman ja jaa sitten kolikon kokoinen määrä shampoota hiuksiin. Lisää vesi ja hiero vaahdoksi. Keskitä ensimmäinen shampoopesu päänahkaa. Hiero päänahkaa sormillasi ja poista epäpuhtaudet. Huuhtele perusteellisesti. Levitä toinen yhtä suuri määrä shampoota hiuksiin ja lisää sitten vettä. Toisen shampoopesun aikana muodostuu runsaampaa vaahtoa, joka auttaa puhdistamaan pituudet päihin asti. Huuhtele huolellisesti.

Levitä sitten hasselpähkinän kokoinen hoitoaine pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Hiero pituudet ja latvat, mutta vältä juuria.
Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia. Vaahdota ja peitä varovasti.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.