Säästöpakkaukset
Allél

T-serie Simple Routine

Cleanser, Serum & Face Cream

Variantti

180,85 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: C96116-96121-96112

Helppo, mutta tehokas kolmivaiheinen rutiini ALLÉLIN T-sarjan tuotteilla. Sopii sinulle, joka haluat tasaisemman ihon sävyn ja eroon pigmenttiläiskistä.

T-sarjan tuotteet (kasvovoide ja seerumi) toimivat täydellisesti yhdessä tummia läiskiä vastaan. Sarja keskittyy aktiivisiin ainesosiin, kuten liposomaaliseen arbutiiniin, glutationiin ja C-vitamiiniin tuomaan hehkua sekä niasiiniamidiin ja retinoliin tasaisemman ihon sävyn saavuttamiseksi.

Genial Gentle Foaming Cleanser on mieto puhdistusvoide, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet. Sisältää kosteuttavaa aloe veraa, hyaluronihappoa ja B-vitamiinikompleksia. Jättää puhtaan ja pehmeän tunteen. Levitä kosteutetuille kasvojen ja kaulan alueelle ja hiero kevyesti. Huuhdo huolellisesti haalealla vedellä.

 

ALLÉL on palkittu tuotemerk ki, joka on voittanut palkinnon ruotsalaisessa Skönhetsredaktörernas Beauty Oscar 2021 -gaalassa, kategoriassa Vuoden ihonhoitosarja. Kaikkia voittajia kuvaillaan “tuotteiksi, jotka eivät ole vain hyllyn täytteitä vaan suosikkeja, joiden pariin haluat jatkuvasti palata”.

ALLÉL on myös palkittu Stockholm Beauty Week Award 2022 -gaalassa kategoriassa Paras puhdistus/puhdistusvaahto tuotteestaan Genial Cleanser Foaming.

ALLÉL on myös voittanut palkinnot Attracta Beauty Awards 2019 -gaalassa parhaan päivävoiteen kategoriassa ja Attracta Beauty Awards 2018 -gaalassa parhaan puhdistusaineen kategoriassa.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.