Säästöpakkaukset
Clarins

Golden Glow Booster Face & Body

Variantti

47,52 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: C89947-89948

Pakettitarjous å Self Tan -tuotteet Clarinsilta!

* Radiance-Plus Golden Glow Booster - Body

Tiivistetty rusketus ilman aurinkopisaroita vartalolle, joka antaa tasaisen räätälöity hehku ja väri. Tipat sekoittuvat helposti tavalliseen kosteuttavaan vartalotuotteeseesi ja saat päivä päivältä värin haluttuun intensiteettiin. Älä käytä tuotetta yksinään! Ei tuoksu, ei anna juonteita eikä kuivata ihoa.

Kaavassa on 99 % luonnollista sisältöä ja itseruskettava kompleksi, jossa on DHA:ta ja erytruloosia, jotka yhdessä antavat luonnollisen, sileän ja pitkäkestoinen väri hehkulla. Aloe vera -uute kosteuttaa.

* Radiance-Plus Golden Glow Booster - kasvoille

Nopeasti kuivuva rusketus ilman aurinkoa. kasvoille ja vartalolle, mikä antaa intensiivisen hehkun ja värin. Iho muuttuu välittömästi kullankeltaiseksi, säteileväksi ja saa nopeasti tasaisen ja voimakkaan ruskean värin. Kevyesti sävytetty ja raikas koostumus on helppo levittää ja sulaa nopeasti ihoon. että voit klä päällä heti sen jälkeen ilman, että se haalistuu. Tuoksu on raikas kukkainen.

Kaavassa on itseruskettava kompleksi, jossa on 100 % luonnollisesti uutettuja ainesosia (DHA ja erythulose), jotka yhdessä antavat luonnollisen, nuorekkaan ja pitkäkestoisen värin sekä hehkun. Glyseriini suojaa kuivumiselta. Ei-komedogeeninen. 

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.