Säästöpakkaukset
Clarins

Mask & Peeling Duo

All Skin Types

Variantti

59,22 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Kosteuttava
Kosteuttava
Hehku
Hehku
Syväpuhdistava
Syväpuhdistava
Eloton
Eloton

Kuvaus

Tuote: C2954-45483
Ihonhoitopakkaus, joka on suunniteltu erityisesti sinulle joka haluat syväkosteuttaa ihoasi. Pakkaus sisältää kuorinnan ja syväkosteuttavan kasvonaamion.

Kevyt, voidemainen kuorinta, joka ei sisällä rakeita. Se irrottaa tehokkaasti ihon pinnasta kuollutta solukkoa ja epäpuhtauksia. Sopii kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmille. Tuote sisältää ihoa rauhoittavaa esikkouutetta. Iho tuntuu kuorinnan jälkeen pehmeältä, tasaiselta ja heleältä.

Syväkosteuttava kasvonaamio kuivalle iholle. Tämä erittäin raikastava, geelimäinen kasvonaamio palauttaa ihollesi sen kosteustasapainon vain jopa 10 minuutissa. Ihosi tuntuu kosteutetulta, pehmeältä, raikkaalta ja sileältä.

Käyttö:
Vaihe 1:
Käytä kuorinta-ainetta aamulla tai illalla kuivalle iholle ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Pyörivin liikkein puhdista kasvot aloittaen kasvojen keskeltä ja edeten reunoja kohti. Voidaan käyttää 1-2 kertaa viikossa.
Vaihe 2:
Lisää kasvonaamio kosteille kasvoille ja kaulalle, vältä silmänympärysaluetta. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Tämän jälkeen pyyhi ylimääräinen tuote pois vanulapun ja kasvoveden avulla.

Sopii kaikille ihotyypeille.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.