0 Ostoskori
stars, based on reviews

Clarins Skin Care Trio Anti-ageing

282,07 € 282,07
Väliaikaisesti loppunut
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima
Paketin tuotteet:
-20%
Clarins Age Replenish (All Skin Types) 50ml
105,95 €
-20%
Clarins All Skin Types 50ml
111,95 €

TUOTEKUVAUS Skin Care Trio ,Anti-ageing Clarins Ihonhoito

Volume Anti-ageing
Ihonhoitopakkaus sinulle, joka haluat tehokkaasti tuloksia, jotka vaikuttavat pitkään ja syvältä. Pakkaus sisältää Super Restorativen päivävoiteen, yövoiteen ja seerumin.

• Super Restorative Day Cream - Päivävoide, joka sisältää aurinkosuojan SPF20 uudistaa, suojaa ja korjaa ihoa. Häivyttää hormonitoiminnan muuttumisen aiheuttamia ikääntymisen merkkejä iholla. Tekee ihosta silminnähden sileämmän ja antaa sille hehkua. Iho näyttää raikkaalta ja selkeämmältä.

• Super Restorative Night - Yövoide joka hoitaa ja korjaa hormonitoiminnan muuttumisen aiheuttamia ikääntymisen merkkejä iholla.

• Super Restorative Serum - Anti-aging seerumi, joka auttaa ihoa pysymään napakkana ja minimoi pigmenttiläiskiä. Suositellaan yli 50-vuotiaille naisille, joiden iho kärsii hormonitoiminnan muuttumisesta ja ikääntymisen merkeistä. Näitä ovat esimerkiksi ohentunut ja veltostunut iho, hienot juonteet ja rypyt sekä pigmenttiläiskät.

Kohderyhmä:
Naisille, jotka ovat noin 50 vuoden ikäisiä tai vanhempia. Ihon hormonitoiminta muuttuu ja iho on herkempi, ohuempi, kuivempi ja menettää elastisuuttaan. Tämä tuote sarja auttaa korjaamaan ihoa syvältä ja tekee siitä nuorekkaamman näköisen. Häivyttää pigmenttiläiskiä ja tasoittaa ihonsävyä. Sarjan voide on ihanan pehmeää ja se imeytyy ihoon nopeasti antaen sille mukavan pehmeän tunteen.

Ihotyyppi:
Ikääntyvälle iholle.
Katso lisää vastaavia kuin Skin Care Trio
Tuote on siirretty ostoskärryyn.