Säästöpakkaukset
Exuviance

Gentle Regimen For Sensitive Skin

Variantti

220,32 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Rauhoittava
Rauhoittava
Hehku
Hehku
Herkkä iho
Herkkä iho
Kuiva iho
Kuiva iho
PHA
PHA
PHA
PHA
Punoitus
Punoitus

Kuvaus

Tuote: C88857-89013-89009-88995

Exuviancen ylellinen ihonhoitopaketti, joka sisältää hellävaraisia tuotteita, jotka sopivat herkälle iholle! Aloita rutiini Gentle Cream Cleanserilla, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti ja samalla poistaa tehokkaasti meikin AntiRedness Calming Serum on kehitetty erityisesti herkälle ja reaktiiviselle iholle. Koostumus antaa suoran turruttavan vaikutuksen työskennellessäsi koko ajan itse punoituksen esiintyminen. Overnight Transformation Complex, intensiivisesti kosteuttava ja virkistävä PHA:ta sisältävä voide yöksi, joka vahvistaa ihon omaa suojakerrosta. Ihonhoitopaketti sisältää myös Illuminating Oxygen Facialin, elvyttävän kasvonaamion kosteuttavalla PHA:lla ja sekoituksen happea kuljettavia ainesosia, jotka antavat iholle uutta energiaa ja hehkua.

 

Gentle Cream Cleanseria voidaan käyttää sekä aamulla että illalla, veden kanssa tai ilman. Levitä sitten AntiRedness Calming Serum (aamulla ja illalla) ja sitten Overnight Transformation Complex illalla. 

Käytä valaisevaa happikasvohoitoa tarpeen mukaan. Naamio levitetään tasaiseksi kerrokseksi ja muutaman minuutin kuluttua muodostuu valkoinen vaahto. Huuhtele pois noin 10-15 minuutin kuluttua, kun kaikki vaahto on hävinnyt. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen hyvä "stressille" iholle. tai kuiva iho, joka tarvitsee uutta stimulaatiota.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.