Säästöpakkaukset
Hawaiian Tropic

Tanning Favorites

Variantti

24,03 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: C26342-32936-50854

Pakettitarjous Hawaiian Tropicin suosikkituotteista!

* Hawaiian Tropic Coconut Tanning Oil Deep

Coconut Tanning Oil vahvistaa rusketusta ja antaa sinulle luonnon rikkaimman kosteuttavan seoksen, joka tarjoaa sinulle hyvän perusrusketuksen. Siinä on ainutlaatuinen tuoksu Havaijin trooppisesta ja eksoottisesta kasvistosta, sen hedelmistä ja luonnollisista ainesosista, kuten mangosta, papaijasta, kukuista ja passionhedelmistä. Kaikki mitä yhdistät ihanaan aurinkolomaan. Sisältö: 200 ml.

*Tämä tuote ei sisällä aurinkosuojaa.

* Hawaiian Tropic Satin Protection Lotion< /h2 >

Tuoksuva aurinkovoide, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa samalla kun suojaa SPF 15:llä, mikä takaa turvallisemman ajan auringossa. Satin Protection Lotionilla on kevyt rakenne ja se imeytyy nopeasti ihoon jättämättä tahmeaa kalvoa. Aurinkosuojavoide sisältää myös valovoimaisen koostumuksen, joka jättää iholle hehkua, ja se on rikastettu C- ja E-vitamiinilla, mikä lisää ihoa hoitavaa vaikutusta.  Sisältö: 100 ml.

* Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft After Sun

Sileä ja kevyt after sun -voide, joka kosteuttaa silkkiproteiinilla ja shevoilla. Ainutlaatuinen koostumus, johon on sekoitettu kosteuttavaa ja ravitsevaa aloegeeliä, se hoitaa auringon rasittamaa ihoa ja kosteuttaa ihoa syvältä. Sisältö: 180 ml.

  • Kosteuttaa auringon jälkeen

  • Rikastettu aloe veralla

  • Lievä jäähdytysvaikutus

  • Ravitseva koostumus

  

Järkevästi auringossa!

  • Aurinko on voimakkaimmillaan klo 10.00-15.00, minimoi auringolle altistumisesta tänä aikana, jos se on välttämätöntä, muista käyttää aurinkovoidetta säännöllisesti (etenkin uidessa tai hikoilussa) ja hakeudu varjoon, kun mahdollista.

  • Odota 15–30 minuuttia aurinkovoiteen levittämisen jälkeen ennen kuin menet ulos aurinkoon. 

  • Ajattele; saavuttaa SPF, joka tarkoittaa pakkausta varten tarvitset vain täyden teelusikallisen tuotetta kasvoille, käsivarsiin ja jalkoihin yksi ruokalusikallinen riittää. Rohkea; Käytät tätä määrää harvoin, on hyvä tietää, että huijaat itseäsi. ei myöskään täsmälleen ilmoitettua aurinkosuojaa, mutta vähemmän.

  • Käytä erityisen korkeaa SPF:ää, jos vierailet maissa, jotka ovat lähellä päiväntasaajaa tai joissa tiedetään olevan heikompi otsonisuojelu, sekä jos olet korkeammissa korkeuksissa, esim. vuorikiipeilet.

  • Voit polttaa itsesi vaikka istuisit varjossa aurinkohattu päässä. Kyse on siitä, miten UV-säteily heijastuu ympäristöön. Hiekka, vesi ja lumi ovat erittäin heijastavia.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.