Säästöpakkaukset
Holika Holika

Prime Youth Gold Foil Mask

2 pcs

Variantti

13,50 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Ikääntymistä vastaan
Ikääntymistä vastaan
Niacinamide
Niacinamide

Kuvaus

Tuote: C95854-95854

Firming Prime Youth Gold Caviar Gold Foil Mask on intensiivinen ikääntymistä estävä arkkinaamio, joka tekee ihosta pehmeämmän ja joustavamman sekä terveellisemmän hehkun tehokkaan koostumuksen ansiosta. Naamio sisältää 3 intensiivistä ikääntymistä estävää ainesosaa. 

Niasiiniamidi, Beluga-kaviaariuute ja kolloidinen kulta. Niasiiniamidi nopeuttaa ihosolujen uusiutumista ja kollageenin synteesiä, mikä tekee ihosta pehmeän ja elastisen . Adenosiini säätelee melaniinin tuotantoa ja tasoittaa ihon sävyä. Kolloidinen kulta on aktiivinen ainesosa, joka nopeuttaa naamion sisällön tunkeutumista ja imeytymistä.

Naamio sisältää myös; granaattiomena-, ginseng-, rapsi-, kuusama-, limetti- ja greippiuutteet, jotka kuormittavat ihoa vitamiineilla ja vahvistavat sen paikallista vastustuskykyä - mikä auttaa ihoa vastustamaan; vapaita radikaaleja ja estää kollageeni- ja elastiinikuitujen kasvua. Iho kiristyy, siitä tulee joustavampi ja se vähentää syvien ryppyjen esiintymistä.

Puhdistuksen ja kiinteyttämisen jälkeen leitä på kasvot. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia, poista sitten naamio ja taputtele ihoa edistääksesi ylimääräisen seerumin imeytymistä.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.