Säästöpakkaukset
Nivea

Skin Regimen For Sensitive Skin

Variantti

20,07 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Hajusteeton
Hajusteeton

Kuvaus

Tuote: C35833-35834-35835

Nivean pakettitarjous herkälle iholle.

* NIVEA Soothing Day Cream kosteuttaa intensiivisesti jopa 24 tunnin ajan ja tasapainottaa ihon omaa kosteustasoa. Koostumus sisältää NIVEA Moisture Care Complexia ja provitamiinia B5 ja vähentää 3 selvää merkkiä; Herkkä iho: punoitus, kireys ja kuivuus. Päivittäiseen rutiiniin kuuluu myös; rypäleensiemenöljy, lakritsiuute ja luonnollinen kamomillauute. Koostumus tukee ihon luonnollista vastustuskykyä ärsytystä vastaan ja SPF 15 suojaa auringolta. Dermatologisesti testattu.

* NIVEA Soothing Night Cream kosteuttaa tehokkaasti jopa 24 tuntia. Koostumus sisältää NIVEA Moisture Care Complexia ja provitamiinia B5, jotka vähentävät tehokkaasti kolmea selvää merkkiä; Herkkä iho: punoitus, kireys ja kuivuus. Yövoide on rikastettu rypäleensiemenöljyllä, lakritsiuutteella ja luonnollisella kamomillauutteella. Koostumus tukee ihon luonnollista vastustuskykyä ärsytystä vastaan ja SPF 15 suojaa auringolta. Hajusteeton ja dermatologisesti testattu.

* NIVEA MicellAIR Water Sensitive Skin on kehitetty herkkää ihoasi ajatellen. Lievä mutta ändå Tehokasta misellivettä voidaan käyttää kasvoille, poskille ja huulille - ei huuhtelua, ei hajuvettä, ei hankausta. Tuote poistaa meikin tehokkaasti, puhdistaa hellävaraisesti ja rauhoittaa ihoa jättämättä jäämiä. Se on myös hellävarainen ripsille.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.