Säästöpakkaukset
The Ordinary

Skin Care Trio

Bright Skin

Variantti

34,65 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Kuoriva
Kuoriva
AHA-syra
AHA-syra
BHA-syra
BHA-syra
Glykolsyra
Glykolsyra
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Salicylsyra
Salicylsyra
PHA
PHA

Kuvaus

Tuote: C54866-54868-54881

Tämä edistyksellisestä ihonhoidosta vaivatonta tekevä tuotesetti sisältää kaksi tuotetta, joiden avulla saat pitkäaikaista ja kattavaa hoitoa kasvojen iholle. Tuotesetti sopii erityisesti epätasaisen sävyiselle iholle, jossa on pigmenttivirheitä.

 

Trio sisältää:

- Azelaic Acid Suspension 10%
- AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
- Alpha Arbutin 2% + HA

 

Azelaic Acid Suspension 10% - Monitoiminen kirkastava tuote.

geelivoide sisältää atselaiinihappoa, joka kirkastaa ihoa ja auttaa tasoittamaan ihon pintatekstuuria sekä häivyttämään epäpuhtauksien aikaansaamia jälkiä. Monivaikutteinen atselaiinihappo on myös tehokas antioksidantti ja sopii tukemaan ihon hyvinvointia kaikilla ihotyypeillä. Hoitotuotteen geelivoidekoostumus sisältää 10% laadukasta atselaiinihappoa.

 

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - 10 minuutin kuoriva käsittely kasvoille.

 

10 minuutin kuoriva kasvohoito, joka sisältää 30% alfahydroksihappoja (glykoli-/maito-/viini-/sitruunahappo), 2% betahydroksihappoa (salisyylihappo), hyaluronihappoa, kopolymeerejä, B5-vitamiinia, mustaa porkkanaa ja tasmanialaista pippuria.

Alfahydroksihapot (AHA) kuorivat ihon ulointa kerrosta kirkastaen ja tasoittaen ihon pintaa. Betahydroksihappo (BHA) kuorii ihoa ja ehkäisee ihon tukkeutumista. Tämä yhdistetty 32% AHA/BHA-koostumus kuorii ihoa syvältä ja ehkäisee siten epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. Tuotteen säännöllinen käyttö auttaa tasoittamaan ihon rakennetta ja häivyttämään hienoja juonteita.

 

Koostumus sisältää myös tasmanialaisen pippurin johdannaista, joka auttaa vähentämään happojen usein aikaansaamaa ihoärsytystä. Tämä johdannainen on kasviperäinen, ja kasvin väri voi vaihdella vuodenaikojen mukaan. Siksi myös koostumuksen väri voi vaihdella eri tuote-erissä. Tuote sisältää myös ihoa rauhoittavaa hyaluronihappokopolymeeriä, ihon korjautumista tukevaa B5-vitamiinia ja antioksidanttista mustaa porkkanaa.

 

Koostumuksen pH-arvo on noin 3,6.

Huomaa, että ohjeiden noudattaminen on erittäin tärkeää. Tuote sisältää korkeita pitoisuuksia vapaita happoja, joten suosittelemme sen käyttöä ainoastaan, jos ihosi on tottunut happoja sisältäviin kuorintatuotteisiin. Tuotetta ei saa käyttää herkälle, hilseilevälle tai vaurioituneelle iholle. Noudata tuotteen ohjeita huolellisesti.

 

Alpha Arbutin 2% + HA - Tiivistetty seerumi, joka sisältää puhdasta alfa-arbutiinia ja hyaluronihappoa.

Alfa-arbutiini auttaa häivyttämään iholta pigmenttiläiskiä ja pigmenttihäiriöitä. Tuotteessa on korkea alfa-arbutiinipitoisuus (2%) verrattuna tavalliseen 1% pitoisuuteen. Lisäksi se sisältää seuraavan sukupolven hyaluronihappoa vaikutuksen tehostamiseksi. Alfa-arbutiinin sanotaan olevan vaikutuksiltaan paljon tehokkaampi kuin tavallinen arbutiini tai beta-arbutiini.

 

Käyttö: 

Aamurutiini:

Levitä Matrixyl 10% + HA Seerumia puhdistetulle iholle. Tämän jälkeen levitä kasvovoide. Viimeistele 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil-öljyn avulla.

 

Iltarutiini:

Käytä The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution -kuorintanestettä korkeintaan kaksi kertaa viikossa illalla. Levitä kuorintanestettä puhdistetulle ja kuivalle kasvojen ja kaulan iholle sormin välttäen silmänympärysaluetta ja anna sen vaikuttaa kasvonaamion tapaan korkeintaan 10 minuuttia. Ensimmäisillä käyttökerroilla vaikutusaika suositellaan pitämään lyhyenä ja pidentämään sitä ihon sietokyvyn mukaan.

 

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.