Säästöpakkaukset
The Ordinary

Skin Care Trio

Instantly Happier Skin

Variantti

30,91 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen
Hehku
Hehku
Kosteuttava
Kosteuttava
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra
Ikääntyvä
Ikääntyvä

Kuvaus

Tuote: C54870-54882-54877

Tämä edistyksellisestä ihonhoidosta vaivatonta tekevä tuotesetti sisältää kaksi tuotetta, joiden avulla saat pitkäaikaista ja kattavaa hoitoa kasvojen iholle. Tuotesetti sopii erityisesti sinulle jonka iho näyttää väsyneeltä ja kalpealta.

 

Trio sisältää:

- Hyaluronic Acid 2% + B5
- High-Spreadability Fluid Primer
- Caffein Solution 5% + EGCG

 

 

Hyaluronic Acid 2% + B5

 

Kosteuttava koostumus sisältää erittäin puhdasta, vegaanista hyaluronihappoa (HA), joka voi sitoa itseensä vettä jopa 1000 kertaa painonsa verran. HA-molekyylin koko ratkaisee, kuinka syvälle ihoon se imeytyy. Koostumuksessa on matalan, keskimatalan ja korkean molekyylipainon hyaluronihappoa sekä seuraavan sukupolven HA-polymeerejä. HA-ainesosien yhteispitoisuus on 2%. Yhdistelmä kosteuttaa ihoa syvältä. B5-vitamiini vahvistaa ihon pinnan kosteutusta.

 

High-Spreadability Fluid Primer - Kevyen pohjustustuotteen myötäilevät silikonit tasoittavat ihon pintaa ja helpottavat meikkivoiteen levittämistä. Uuden sukupolven pohjustustuotteessa on kevyt ja seerumimainen koostumus, joka helpottaa meikkivoiteen levittämistä tasaisesti myös kasvojen kuiviin kohtiin ja hienoihin juonteisiin. Tuote toimii myös kevyenä ja öljyttömänä kosteuttajana antaen luonnollisen ja raikkaan lopputuloksen.

 

Caffeine Solution 5% + EGCG  - Pienentää silmänympärysihon värjäytymien sekä silmäpussien näkyvyyttä. Kevyt seerumi sisältää erittäin korkean 5%:in pitoisuuden kofeiinia sekä vihreistä teelehdistä saatavaa puhdasta Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) -ainesosaa. Riippumattomat tutkimukset ovat osoittaneet, että paikallisesti käytetty kofeiini ja EGCG voivat auttaa pienentämään silmäpusseja ja häivyttämään tummia silmänalusia. Sen lisäksi muut tutkimukset ovat osoittaneet, että kofeiini voi myös vähentää selluliitin näkyvyyttä.

 

Käyttö:

Levitä puhdistetulle kasvojen iholle muutama pisara Hyaluronic Acid 2% + B5 seerumia aamuin illoin. Lisää muutama pisara Caffeine Solution-silmänympärysseerumia .  Viimeistele rutiini  High-Spreadability Fluid Primer-meikinpohjustajan avulla.

 

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.