Säästöpakkaukset
The Ordinary

The Ordinary Hyperpigmentation Bundle

Variantti

48,83 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: C80518-54870-54881-54882-54871

Haluatko vähentää pigmenttiä, epätasaista ihon sävyä ja antaa ihollesi hehkua? Ordinary Hyperpigmentation Bundle on yhdistelmä tuotteita, joilla on tasoittava vaikutus ja jotka tuovat esiin ei-toivottuja pigmenttiläiskiä. Sarja sisältää mm. Hyaluronihappo, joka auttaa ihoa kapseloimaan kosteutta, alfa-arbutiini, joka vähentää hyperpigmentaatiota ja kofeiini, joka virkistää ihoa ja vähentää tummia silmänalusia. 

Tämä sarja sopii kaikille ihotyypeille, mutta Alpha Arbutin 2% + HA tulee ottaa käyttöön asteittain herkemmälle iholle.

Tavallinen hyperpigmentaatiopaketti sisältää:

  • Squalane Cleanser 50 ml
  • Alpha Arbutin 2% + HA 30 ml
  • Hyaluronihappo 2 % + B5 30 ml
  • Kofeiiniliuos 5 % + EGCG 30 ml
  • Luonnolliset kosteustekijät + HA 30 ml
  • li>

Käyttö: 

Aloita rutiini puhdistamalla kasvosi hellävaraisesti Squalene Cleanserilla. Hiero tuotetta käsien välissä muutaman sekunnin ajan ennen kuin levität sen iholle. kasvot. Johdonmukaisuus jatkuu öaring; balsamimaisesta kirkkaaksi öljyksi. Huuhtele pois ja taputtele kasvot varovasti kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä.

Levitä muutama tippa Alpha Arbutin 2% + HA:ta, joka vähentää pigmenttiläiskiä ja hyperpigmentaatiota. Kaavassa on korkea alfa-arbutiinipitoisuus (2 %) verrattuna standardipitoisuuteen 1 % ja sisältää hyaluronihappoa parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi.

Jatkakaa muutama tippa Hyaluronihappoa 2% + B5, joita levität koko kasvoille. Seerumin hyaluronihappo auttaa ihoa kapseloimaan kosteutta syvälle, kun taas B5 kosteuttaa ihon ulkokerrosta. 

Hieronta pienessä määrässä kofeiiniliuosta 5 % + EGCG silmäympärysiholle. Kofeiini ja epigallokatekiini gallatyyliglukosidi (EGCG) virkistävät ihoa ja vähentävät pigmentin ilmaantumista sukurauhasen ääriviivojen ympärillä sekä gona-huokosia.

Lopeta rutiini luonnollisilla kosteustekijöillä + HA:lla, joka tukee Suojaa ja kosteuttaa ihoa ja lisää volyymia ja kiiltoa. Kasvovoide toimii sekä päivä- että yövoiteena. Älä unohda aina suojata ihoa SPF:llä päivän aikana, erityisesti yhdessä aktiivisten ainesosien kanssa.

Toista aamulla ja illalla. 

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.