0 Ostoskori

Singles Day 2020


Singles Day 2020

Kategoriat
Hinta
-
Valmistusmaa
1479 tuotetta

Singles Day ale 2020

Mikä on Singles Day? Sinkkujen päivä on saavuttanut huiman suosion nuorten aikuisten keskuudessa Kiinassa. Se on päivä, jolloin juhlitaan sinkkuja! Juhlapäivää vietetään 11. marraskuuta, johtuen päivämäärästä, joka sopii täydellisesti sinkkujen juhlapäiväksi. Tätä päivää eivät tosin juhli vain sinkut, vaan myös pariskunnat, jotka juhlivat parisuhteen löytymistä, joten voidaan sanoa, että Singles Day on juhlapäivä kaikille!

Singles Day ale

Etsitkö hyviä tarjouksia? Meillä Nordicfeelillä löydät upeita tarjouksia Singles Dayn aikaan. Valikoimastamme löytyy kauneudenhoitotuotteita jokaiselle. Singles Day-aleissa löydät mahtavilla tarjouksilla niin hajuvesiä, meikkejä kuin ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita. Tarjoamme edullisin hinnoin suosituimpia tuotemerkkejämme kuten Calvin Kleinia, Hugo Bossia, Dolce & Gabbanaa ja Hugo Bossia. Singles Day-aleista löydät varmast jotain juuri sinulle. Tule siis tutustumaan upeisiin tarjouksiimme!

Miksi et panostaisi itseesi tälläisenä juhlapäivänä!

Ei ole parempaa tilaisuutta panostaa itseesi, kuin Singles Daynä! Meiltä löydät tuotteita joka lähtöön ja Nordicfeelin Singles Day-ale on taatusti paikka, josta löydät etsimäsi! Singles Dayn aikaan meillä on uskomattomia tarjouksia, joita ei kannata missata!

Singles Day - perinne

Odotatko vielä sitä oikeaa vai oletko kenties onnellisesti parisuhteessa? Sillä ei ole niin väliä, sillä meiltä löydät parhaimmat tuotteet niin omaksi iloksesi kuin kumppanillesi. 11.11 on ”Singles Day”, ja täydellinen tilaisuus juhlia sinkkuutta kuin upeaa parisuhdetta. Hemmottele itseäsi tai kumppaniasi ostamalla ihana uusi hajuvesi, vartalovoide tai ihonhoitotuote. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset ja me kaikki juhlimme Singles Dayta kanssasi!

Singles Day – kaikille jotakin

Me Nordicfeelillä lupaamme, että valikoimastamme löytyy aina jotain jokaiselle. Ehkä olet kyllästyyt parisuhteeseesi tai mahdollisesti olemaan sinkku. Vaikka et olisikaan löytänyt juuri ”sitä oikeaa” elämääsi, me voimme auttaa sinua löytämään juuri sen oikean tuotteen! Singles Dayn aikaan voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, jossa ihonhoitoammattilaisemme neuvovat sinua juuri oikeiden ihonhoitotuotteiden löytämisessä. Näin saat päivitettyä esimerkiksi ihonhoitorutiiniasi ja tuot arkipäiviisi uutta piristystä! Meiltä löydät tuotteet niin joka päiväiseen käyttöön kuin luksusta vaativiin hetkiin. Meiltä Nordicfeeliltä löydät parhaat alennukset Singles Dayn aikaan, joten älä aikaile enää vaan tutustu mahtaviin tarjouksiimme!

Tuote on siirretty ostoskärryyn.