0 Ostoskori

BLACK WEEK DEALS JOPA 50% ALE

Skincare Advisor Ihoanalyysi

Oletko epävarma siitä, minkälaiset tuotteet sopivat juuri sinulle? Ihoanalyysillämme saat nopeasti ja helposti tuotesuositukset juuri sinulle! Ota selfie, saat ehdotuksemme ihon kunnon ja tarpeen mukaan.

  • Ihotyyppisi
  • Suosikkimerkkisi
  • Valitsemasi hintaluokka
      NordicFeel Skincare Advisor

Minkälaisia erilaisia ihotyyppejä meillä on?

Kuiva iho

Kuivan ihon kosteustasapainoa on vaikeampi ylläpitää kuin muiden ihotyyppien. Ihohuokoset ovat pääsääntöisesti pieniä. Ihossa on harvoin finnejä, sitävastoin juonteet ja kuivuuden aiheuttamat rypyt näkyvät aikaisemmin ja selvemmin.

Iho tuntuu kireältä puhdistuksen jälkeen ja ylipäätään kasvosi kiristävät ja tuntuvat kuivilta.

Normaali iho

Sinulla on normaali iho, mikäli ihosi sävy on tasainen ja kaunis, Ihohuokosia ei juurikaan ole huomioitavissa eikä iho ole öljyinen tai toisaalta kuiva. Iho on pehmeä ja kimmoisa ja siinä on vain pieniä juonteita.

Normaali iho ei nimestään huolimatta ole mitenkään tavallinen, mutta se on ihotyyppi, johon me kaikki tähtäämme: tasapainoinen, heleä ja raikas.

Sekaiho

Sekaihon tunnistaa parhaiten siitä, että niin sanottu T-alue (otsa, nenä ja leuka) on rasvainen, kun taas posket, silmän ympärykset ja kaula ovat enemminkin kuivia.

Tavallisin virhe on yritys kuivattaa T-alueen rasvaisuutta. Sekaihon hoidossa on tärkeää tunnistaa, että kasvojen eri osat vaativat erilaista hoitoa.

Rasvoittuva iho

Sinulla on rasvainen iho, mikäli ihohuokoset ovat suuria ja laajentuneita, ihosi kiiltelee helposti ja ihon pinta tuntuu öljyiseltä. Luonnollisesti finnit viihtyvät rasvoittuvassa ihossa.

Käytä tuotteita, jotka tasapainoittavat ihon rasvantuotantoa ja jotka ovat erityisesti suunniteltu rasvoittuvalle iholle.

Herkkä iho

Herkkä iho sananmukaisesti sekä punoittaa että ärsyyntyy herkästi. Usein verisuonet ovat pinnalla ja näkyvissä.

Herkkä iho reagoi nopeasti tiettyihin ihonhoitotuotteisiin sekä ulkoisiin ärsykkeisiin kuten kylmään, kuivaan ilmaan, aurinkoon ja lämpöön.

Hyödynnä NordicFeel Lifestylen ihonhoitovinkkejä

Kauneusvinkit herkälle iholle

Kauneusvinkit herkälle iholle

Sinulla on herkkä iho, jos… se ärsyyntyy ja alkaa punoittamaan helposti. Jos ihosi on kireähkö, hilseilevä ja ohut ja verisuonia on näkyvissä, olet todennäköisesti herkkäihoinen.

Hyvästi silmäpussit ja mustat silmänaluset!

Hyvästi silmäpussit ja mustat silmänaluset!

Unettomuus, stressi ja/tai huonot elintavat heijastuvat usein myös ihoon. Tässä sinulle muutama vinkki supertuotteista, jotka auttavat sinua häivyttämään kasvojesi kauneuden merkittävimmät häiriköt.

TOP 10 ihonhoitotuotteet Suomessa

TOP 10 ihonhoitotuotteet Suomessa

Vuodenajat vaativat myös ihonhoitotuotteiltasi eri ominaisuuksia. Kesän korkea ilman kosteuspitoisuus on ihollesi hyvä asia, toisaalta merivesi ja auringon polttavat säteet kuivattavat ja haastavat ihoasi.

Ainutlaatuinen Ihoanalyysi ja -testi verkossa

Suorita ainutlaatuinen ihoanalyysimme verkossa ja lue tuotesuositukset juuri sinun ihollesi! Ota meikitön selfie, jossa katsot suoraan kameraan. Jos et halua ladata kuvaasi voit vaihtoehtoisesti vastata muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen.

Vastauksiesi perusteella saat ihonhoitoehdotuksemme, jotka mahdollisimman tarkasti vastaavat ihosi päivittäisten olosuhteiden vaatimuksia ja saat ihon, joka tuntuu ja näyttää hyvältä. Muista, että ihosi tarvitseee 2-8 viikkoa sopeutuakseen uusiin tuotteisiin ennen kuin tuloksia on nähtävissä.

Koska analyysimme ei ole tieteellinen, ei 100% takuuta oikeista tuote-ehdotuksista voida taata. Ehdotuksemme perustuvat kuvaasi sekä tietoihin, jotka kanssamme jaat.

Tuote on siirretty ostoskärryyn.