0 Ostoskori

LÄHES KAIKKI HIUSTENHOITO 20% ALE

Tarjoukset


Tarjoukset

IHONHOITO 20% ale yli 19€ oston yhteydessä

Tutustu laajaan ihonhoitotuotevalikoimaamme! Täältä löydät kaiken tunnetuista klassikoista fantastisiin jokapäiväisiin sankareihin, kuten Clarins, Clinique, Filorga, Estée Lauder ja Lancôme.

Kampanjaehdot

Osta nyt

BESTSELLERIT 2020 20% ale

Oletko sinäkin kiinnostunut tietämään mitkä tuotteet ovat myynneet parhaiten vuonna 2020? Tänne olemme keränneet kaikki teidän must-have-tuotteet, ja nyt tarjoamme 20% alennuksen näistä tuotteista.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJAPAKKAUKSET & SETIT jopa 25% ale

Lahjapakkaukset ja erilaiset setit sisältävät tuotteita, jotka ovat yleensä edullisempia yhdessä ostettuina kuin erikseen. Anna lahjaksi tai osta itsellesi nyt, kun saat 25% alennuksen.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Ylelliset tuotemerkit 20% ale

Juuri nyt saat 20% alennuksen ylellisiltä tuotemerkeiltämme. Tuotteet on maailman arvostetuimpien muotitalojen kehittämiä ja niissä on ylellinen tunnelma ja laatu hipoo taivaita. Hemmottele itseäsi Lancômen, Biothermin, Yves Saint Laurentin, Giorgio Armanin, Helena Rubinsteinin, Ralph Laurenin, Dieselin, Cacharelin sekä Viktor & Rolfin suosikkeilla.

Kampanjaehdot

Osta nyt

OLE HENRIKSEN 20% ale

Hemmottele itseäsi ihonhoitotuotteilla, jotka antavat maagisen hehkun! Ole Henriksenin valikoimasta löydät tuotteita, jotka kosteuttavat, tasapainottavat ja puhdistavat ihoa! Osta nyt 20%:n alennuksella!

Kampanjaehdot

Osta nyt

LUMENE 20% ale

Kaikki Lumene-tuotteet ovat saaneet inspiraationsa pohjoismaisen elämäntavan luonnollisesta kauneudesta. Sekä tuotteet että niiden tuoksut on kehitetty aidoista raaka-aineista, jotka luovat Suomen maiseman salaperäisen harmonian ja rauhan.

Kampanjaehdot

Osta nyt

GARNIER 25% ale

Garnierin valikoimasta löydät hyviä, mutta edullisia hiusten- ja ihonhoitotuotteita. Kokeile suosittua Micellar Cleansing Water -meikinpoistoainetta tai kosteuttavia ja virkistäviä kasvonaamioita.

Kampanjaehdot

Osta nyt

ESTELLE & THILD 20% ale

Estelle & Thild tuo markkinoille korkealaatuisia ihonhoitotuotteita, jotka ovat Ruotsissa valmistettuja, ekologisia ja cruelty-free. Uuden sukupolven innovatiivisia tuotteita!

Kampanjaehdot

Osta nyt

VALITUT HIUSTENHOITOTUOTTEET 25% ale

Tällä hetkellä saat 25% alennuksen seuraavilta hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkeiltä: American Crew, d:fi, John Freida, Revlon Professional, Orofluido ja Uniqe One. Hyödynnä tilaisuus ja löydä suosikkisi!

Kampanjaehdot

Osta nyt

PEDICARE 25% ale

Nyt on helppoa huoltaa jalat kotona! Pedicarella on 60 vuoden työkokemus lääketieteellisestä jalkahoidosta pakattuna yhteen jalkahoitosarjaan. Tuotteet on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa yhteistyössä johtavien lääketieteellisen jalkahoidon asiantuntijoiden kanssa.

Kampanjaehdot

Osta nyt

GHD & SEBASTIAN 20% ale

Satsaa parhaisiin muotoilutyökaluihin ja hiustenhoitotuotteisiin vuonna 2021. Ghd:n ja Sebastianin hellävaraiset tuotteet tekevät hiustenlaitosta mukavaa ja helppoa.

Kampanjaehdot

Osta nyt

WINTER SALE jopa -50%

Nyt saat jopa 50% alennuksen useista ihanista tuotteista suuressa talvialessamme. Kurkkaa valikoimaan ja tee mahtavia kosmetiikkalöytöjä.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE ESCADALTA

Nyt saat hienon kannettavan tietokoneen suojakotelon Celebrate Now -henkeen ostaessasi valinnaisen Escada-tuoksun! Koe kesän tuoksut tai kokeile uutta ihastuttavaa Candy Love -tuoksua.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Glow Booster Bi-Phase Ampoule, arvo 24€

Saa lisähehkua Glow Booster Bi-Phase Ampoulen avulla! Juuri nyt lähetämme sinulle 3 kpl ampulleja (3ml), kun ostat kaksi vapaavalintaista BABOR-tuotetta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA NUXELTA Mini Organic Radience Detox Mask

Juuri nyt saat Mini Organic Radience Detox Maskin kaupan päälle Bio Organicilta, kun ostat vapaavalintaisen tuotteen sarjalta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Tuote on siirretty ostoskärryyn.