0 Ostoskori

LÄHES KAIKKI HIUSTENHOITO 20% ALE

Tarjoukset


Tarjoukset

BEAUTY OUTLET Jopa 60% ale

Ethän ole missannut suurta Beauty Outlettiamme? Shoppaile kauneustuotteita jopa -60% alennuksella! Olemme pudottaneet useiden hajuvesien, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteiden sekä meikkien hintoja.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LÄHES KAIKKI HIUSTENHOITO 20% ale

Kylmällä säällä on tärkeää huolehtia hiusten hyvinvoinnista kosteutuksen muodossa, jotta hiuksista ei tule kuivat ja sähköiset. Hanki ravitsevat hiusnaamiot ja hoitavat tuotteet nyt kun saat 20% alennuksen lähes kaikista hiustenhoitotuotteista. Valikoimasta löydät tuotteita muun muassa seuraavilta merkeiltä: ghd, Sebastian ja Kérastase.

Kampanjaehdot

Osta nyt

VERSACE 20% ale

Versace ei ainoastaan valmista ylellisiä muotiluomuksia vaan myös fantastisia hajuvesiä. Bright Crystal, Eros ja Dylan Blue ovat suosittuja Versace-tuoksuja, joista moni pitää paljon.

Kampanjaehdot

Osta nyt

MARIO BADESCU 20% ale

Mario Badescu on kasvipohjainen ihonhoitomerkki, jolta löytyy laaja valikoima ihania tuotteita edulliseen hintaan. Valikoimasta löytyy tuotteita päivävoiteista tehokkaisiin kasvonaamioihin.

Kampanjaehdot

Osta nyt

ESTELLE & THILD 20% ale

Estelle & Thild valmistaa mahtavia ihonhoitotuotteita, jotka ovat ekologisia ja ruotsalaisia. Löydä oikea sarja sinun ihotyypillesi ja tutustu ekologisen ihonhoidon huipputuotteisiin

Kampanjaehdot

Osta nyt

SWISS CLINIC 20% ale

Swiss Clinicin tavoite on kehittää korkeateknologisia kauneustuotteita sekä kauneushoitoja aktiivisilla, luonnollisilla ainesosilla. Tutustu supersuosittuun Skin Rolleriin!

Kampanjaehdot

Osta nyt

BONDI SANDS 20% ale

Itseruskettavat tuotteet, jotka tuoksuvat ihanalta ja ovat helppo levittää! Lisäksi Bondi Sandsin tuotteet ovat täysin vegaanisia ja cruelty free.

Kampanjaehdot

Osta nyt

SALLY HANSEN 25% ale

Viimeistele lookkisi sesongin upeimmilla kynsilakoilla! Sally Hansenin valikoimasta löydät kaiken kynsilakoista hoitaviin tuotteisiin.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE La Belle tai Le Beau

Juuri nyt saat lahjan kaupan päälle, kun ostat tuotteen Jean Paul Gaultierilta. Naisten tuoksun oston yhteydessä saat La Belle, 6ml, -hajuveden ja miesten tuoksun oston yhteydessä Le Beau, 7ml, -hajuveden.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA, ARVO 56€, 2 Biotherm-tuotteen (väh. 50€ arvoisen) oston yhteydessä

Tämän ylellisen setin arvo on 56€, ja sinä saat sen, kun ostat kaksi vapaavalintaista tuotetta Biothermilta vähintään 50€:lla. Lahja sisältää muun muassa suositut Lait Corporel 40 ml ja Aqua Source Gel 20 ml -tuotteet.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Chloé-rannekoru kaupan päälle Valinnaisen Chloé-tuoksun oston yhteydessä

Saat tämän kauniin Chloé-rannekorun kaupan päälle, kun ostat merkiltä vapaavalintaisen tuoksun. Testaa romanttista hajuvettä nimeltä Chloe! EdT!

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Clarins SOS Primer

Juuri nyt saat SOS Primer 00 Universal Light -tuotteen, jonka arvo on 11€, kaupan päälle, kun ostat valinnaisen meikkivoiteen Clarinsilta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Alien EdP mini kaupan päälle Mugler-tuoksun oston yhteydessä

Juuri nyt saat Alien EdP, 6ml, pakettisi mukana, kun ostat vapaavalintaisen tuoksun Mulgerilta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Arvo 20€

Hemmottele itseäsi ylellisellä tuoksulla. Juuri nyt saat kauniin toalettilaukun kaupan päälle valinnaisen Versacen naisten tai miesten tuoksun oston yhteydessä.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Glacial Essence Mini kaupan päälle Valinnaisen Bvlgarin miesten tuoksun oston yhteydessä

Lähetämme Glacial Essence Mini EdP 5ml kaupan päälle, kun ostat vapaavalintaisen miesten tuoksun Bvlgarilta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Arvo 80€

Hemmottele itseäsi Clarinsin ihanien tuotteiden avulla ja saa ihonhoitosetti kaupan päälle. Setti sisältää Cleansing oil, body lotion, Hydra Essentiel Cream -tuotteet sekä minimaskaran. Setti on sinun, kun ostat vapaavalintaisia tuotteita Clarinsilta vähintään 80€:lla.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA NUXELTA Mini Organic Radience Detox Mask

Juuri nyt saat Mini Organic Radience Detox Maskin kaupan päälle Bio Organicilta, kun ostat vapaavalintaisen tuotteen sarjalta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA, ARVO 43€ Lancôme

Tämä ihana Beauty Set Lancômelta on sinun, kun hankit vähintään kaksi vapaavalintaista tuotetta Lancômelta vähintään 50€:lla. Setti sisältää La Vie Est Belle EdP 4ml -hajuveden, Hypnôse 2 ml -ripsivärin sekä Génifique serum 10 ml -seerumin.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Deostick kaupan päälle Valinnaisen Bond-tuoksun oston yhteydessä

Lähetämme sinulle deostickin James Bondilta, kun ostat valinnaisen hajuveden merkiltä.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Skinovage Cream

Juuri nyt saat Skinovage Moisturizing Creamin kaupan päälle, kun teet vapaavalintaisia ostoksia BABOR:lta vähintään 34€:lla. BABOR on yksi vaikutusvaltaisimmista ja ylellisimmistä tuotemerkeistä ammattimaisen ihonhoidon saralla. Tuotteet sisältävät innovatiivisia ja aktiivisia ainesosia, jotka takaavat nopeita ja tehokkaita lopputuloksia.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Clarifying Lotion 200ml

Juuri nyt saat suositun Clarifying Lotion 200ml -kasvoveden täydessä koossa kaupan päälle, kun teet ostoksia Cliniquelta vähintään 49€:lla. Clinique on tunnettu maineikkaasta kolmiosaisesta metodistaan, jonka tavoitteena on antaa sinulle puhdas ja terve iho. Kaikki mitä tarvitaan on kolme tuotetta sekä kolme minuuttia aikaa aamulla ja illalla.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Arvo 24€

Juuri nyt saat toalettilaukun ja L'Eau D'Issey body lotionin, 100 ml, kaupan päälle, kun ostat valinnaisen tuoksun Issey Miyakelta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Arvo 15€

Juuri nyt saat vartalovoiteen kaupan päälle vapaavalintaisen Hollister-merkin naisten tuoksun oston yhteydessä ja suihkugeelin saman merkin miesten tuoksun oston yhteydessä.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Valinnaisen Tiffany-tuoksun oston yhteydessä

Juuri nyt saat minihajuveden, arvo 19€, kaupan päälle, kun ostat valinnaisen hajuveden Tiffanylta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Arvo 24€

Juuri nyt saat Hyaluron Cream 15 ml, kun teet vapaavalintaisia ostoksia BABORILTA yli 34€:lla. Hyaluron Cream on ylellinen kasvovoide, joka antaa ihollesi päivittäisen kosteusboostin.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Lahja, arvo 25€ Valinnaisen Coach-miestentuoksun ost. yht.

Juuri nyt saat Coach Blue Discovery Setin minikoossa kaupan päälle, kun ostat valinnaisen miestentuoksun merkiltä. Setti sisältää hajuveden sekä after shave balmin.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Arvo 20€

Juuri nyt saat Red Wood 10ml -hajuveden, kun ostat valinnaisen naisten hajuveden Dsquared2:lta. Valinnaisen Dsquared2 miesten hajuveden oston yhteydessä saat Green Wood 10ml -hajuveden. Kaksi raikasta ja ihanaa tuoksua mausteisilla ainesosilla.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Arvo 20€

Juuri nyt saat Jimmy Choo-mietentuoksun yhteydessä lähetämme puolestaan Urban Hero Shower Gelin.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Tuote on siirretty ostoskärryyn.