0 Ostoskori

Tarjoukset


MARIA NILA - VEGAANINEN HIUSTENHOITO 20% ale

Maria Nila on pidetty hiustenhoitomerkki. Tuotteet ovat tehokkaita ja lisäksi cruelty-free ja vegaanisia. Kestävä ja hyvä valinta!

Kampanjaehdot

Osta nyt

NYX Professional Makeup Ota 3 maksa 2

NYX:n valikoimasta löydät aina viimeisimmät meikkitrendit. Joka sesonki tulee uusia jännittäviä kokoelmia trendikkäissä väreissä. Juuri nyt saat kolme kahden hinnalla. Klikkaa suosikkituotteesi vaivatta kotiisi.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Suosituimmat ihonhoitomerkit Jopa 30% ale

Onko aika hankkia lisää sisältöä kylpyhuoneen kaappiisi? Täältä löydät meidän suosituimmat ihonhoitomerkkimme, kuten Clinique, Lancôme ja Ida Warg. Klikkaa suosikkisi kotiin ennen kuin tuotteet loppuvat.

Kampanjaehdot

Osta nyt

VALITUT NAISTEN HAJUVEDET 20% ale

Juuri nyt saat 20% alennusta ostaessasi naisten hajuveden muun muassa seuraavilta merkeiltä: Beyoncé, James Bond, Paris Hilton ja Rihanna. Valitse trendikkäiden uutuuksien tai iättömien klassikoiden joukosta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

EYLURE 20% ale

Eylure tarjoaa laajan valikoiman irtoripsiä ja kulmatuotteita. Täältä löydät irtoripset kaikkiin tilaisuuksiin. Valitse pitkien ja dramaattisten sekä luonnollisten ripsien välillä.

Kampanjaehdot

Osta nyt

GARNIER 25% ale

Garnierin valikoimasta löydät edullisia hius- ja ihonhoitotuotteita. Tuotteet sisältävät usein luonnollisista lähteistä tulevia ainesosia, jotka ovat sekä luotettavia että hellävaraisia samalla kun ne tekevät ihmeitä kropalle.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Boss The Scent EdP 5 ml

Juuri nyt saat Boss The Scent For Her -tuoksun minikoossa, kun ostat valinnaisen naistentuoksun Hugo Bossilta. Boss The Scent on naisellinen ja eläväinen tuoksu persikan, hunajan, osmanthus-kukan ja paahdettujen kaakaopapujen tuoksunuoteilla.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Micro-Foam Cleanser

Juuri nyt saat Micro-Foam Cleanser 100 ml -kasvojenpuhdistusaineen kaupan päälle, kun teet ostoksia FOREOLTA vähintään 99€:lla.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Arvo 120€

Juuri nyt saat Pro-Collagen Cleansing Balm, Dynamic Resurfacing Gel Mask, Pro-Collagen Marine Cream ja Pro-Collagen Hydra-Gel Mask -tuotteet minikoossa, kun ostat kaksi vapaavalintaista ELEMIS-tuotetta

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Lacoste

Juuri nyt saat L.1212 Magnetic EdP 7,4 ml kaupan päälle, kun ostat vapaavalintaisen naistentuoksun Lacostelta. Lacosten miestentuoksun yhteydessä lähetämme sinulle puolestaan L.1212 Blanc Shower Gelin.

Kampanjaehdot

Osta nyt

GÅVA PÅ KÖPET Rantalaukku

Juuri nyt saat upean rantalaukun kaupan päälle, kun ostat kaksi aurinkotuotetta Clarinsilta. Laukku on täydellinen ottaa mukaan rannalle tai picnicille.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Arvo 20€

Juuri nyt saat Floral Body Lotionin kaupan päälle, kun ostat valinnaisen naistentuoksun Jimmy Choolta. Jimmy Choo-mietentuoksun yhteydessä lähetämme puolestaan Urban Hero Shower Gelin.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE GUCCI Bloom Nettare Di Fiori

Juuri nyt saat GUCCI Bloom Nettare Di Fiori -tuoksun minikoossa kun ostat valinnaisen GUCCI Bloom -tuoksun.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Rose Goldea Blossom Delight, arvo 12€

Juuri nyt saat Rose Goldea Blossom Delight -uutuustuoksun minikoossa, kun ostat valinnaisen naistentuoksun Bvlgarilta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE UFO-kasvonaamio

Juuri nyt saat Make My Day -kasvonaamion kaupan päälle, kun ostat vapaavalintaisen UFO 2 tai UFO 2 Mini -tuotteen. Make My Day boostaa ihoasi hyaluronihapon avulla. Täydellinen tapa aloittaa päivä.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Arvo 40€

Juuri nyt saat hienon toalettilaukun kaupan päälle, kun ostat kaksi vapaavalintaista tuotetta bareMineralsilta. Toalettilaukku sisältää Tinted Mineral Veil, barePRO Longwear Lipstick sekä Vital Power Infusion Serum.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Ylellinen ihonhoitosetti, arvo 44€

Juuri nyt saat ylellisen ihonhoitosetin, kun teet ostoksia yli 50€:lla Biothermilta. Toalettilaukku sisältää suosikkituotteet Life Plankton Elixir, Aquasource Gel, Aquasource Bath ja Lait Corporel i mini-format.

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Makeup

Juuri nyt saat meikkilahjan kaupan päälle, kun ostat kaksi vapaavalintaista tuotetta My Clarinsilta. My Clarins keskittyy kosteuttamaan, tasapainottamaan tai parantamaan ihoasi riippuen ihosi kunnosta. Sarja on vegaaninen, cruelty free ja koostuu 88% luonnollisista ainesosista. 

Kampanjaehdot

Osta nyt

Tuote on siirretty ostoskärryyn.