0 Ostoskori

Tarjoukset


20% ALE IHONHOIDOSTA yli 19€ ost. yht.

Päivitä ihonhoitorutiinisi tuotteet ajantasalle 20% alennuksella. Tarvitsetko uuden päivävoiteen tai hoitavan kasvonaamion? Meiltä löydät ihonhoitotuotteet useilta suosituilta merkeiltä.

Kampanjaehdot

Osta nyt

MYYDYIMMÄT HIUSTENHOITOMERKIT Jopa 25% ale

Täältä löydät hiustuotemerkit, joista kaikki puhuvat. Tarjoamme nyt 25% alennuksen tästä kattavasta ja menestyksekkäitä tuotteita sisältävästä valikoimasta. Kurkkaa mitkä kaikki merkit ovat mukana!

Kampanjaehdot

Osta nyt

KESÄALE Jopa 60% ale

Hemmottele itseäsi tänä kesänä uusilla kosmetiikkatuotteilla, ja säästä jopa 60% hajuvesistä, ihonhoitotuotteista, hiustuotteista ja meikeistä! Nyt on hyvä aika tarkistaa, mitä kylpyhuoneen hyllyistä löytyy ja mitä päivitystä olisi hyvä hankkia.

Kampanjaehdot

Osta nyt

KESÄTUOKSUT Jopa 25% ale

Löydä kesän nimikkotuoksusi Naisten tuoksuissa rakastamme kukkaisia-, hedelmäisiä- ja makeita tuoksuja, ja miesten tuoksuissa kepeitä ja raikkaita. Olemme keränneet yhteen kesäisiä tuoksuja, joista tarjoamme nyt jopa 25% alennuksen.

Kampanjaehdot

Osta nyt

SUMMER DEAL Bianca Ingrosson suosikit -20%

Oletko utelias tietämään mitkä Nordicfeelin tuotteista ovat Bianca Ingrosson suosikkeja? Tänne olemme koonneet kaikki ruotsalaisen tähden lempituotteet.

Kampanjaehdot

Osta nyt

MEIKKISUOSIKIT Jopa 25% ale

Nyt tarjoamme sinulle 25% alennuksen alkavan sesongin jännittävistä meikkisuosikeista. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset meikkipussiisi – mitä sanot kauniin hehkun tuovasta highlighterista, bb-voiteesta tai herkullisen värisestä huulikiillosta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

AURINKOTUOTTEET 20% ale

Nauti auringosta, mutta älä unohda suojata ihoasi. Nyt tarjoamme 20% alennuksen laajasta aurinkotuotevalikoimastamme, joka sisältää erilaisia aurinkosuojatuotteita sekä itseruskettavia tuotteita.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LANSEERAUSLAHJA Ylellinen täysikokoinen silmänympärysvoide

Juhlimme Allél-tuotemerkin lanseerausta tarjoamalla sinulle ylellisen lahjan kaupan päälle. Lähetämme sinulle superlaadukkaan silmänympärysvoiteen, arvo 63,95€, kun ostat kaksi vapaavalintaista tuotetta Allélilta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA RALPH LAURENILTA Kesäinen Weekend Bag

Saat tämän upean viikonloppulaukun, arvo 80€, kaupan päälle, kun teet vapaavalintaisia ostoksia Ralph Laurenilta vähintään 65€:lla.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA COMFORT ZONELTA Hydramemory Set

Comfort Zonen yli 59€ arvoisen oston yhteydessä saat toilettilaukun matkakokoisilla tuotteilla kaupan päälle. Lahja sisältää seuraavat tuotteet: Hydramemory Cream, Hydramemory Serum, Renight Cream. Arvo 51,50€.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA DR BRANDTILTA Pores No More Pore Refiner 15ml

Lähetämme sinulle Pores No More Pore Refiner -ihonhoitotuotteen kaupan päälle, kun teet vapaavalintaisia ostoksia Dr Brandtilta yli 49€:lla. Arvo 24,80€.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA MONT BLANCILTA Power Bank

Saat superkätevän Power Bankin (ladattava varavirtalähde) kaupan päälle, kun ostat valinnaisen tuoksun Mont Blancilta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Jean Paul Gaultier – So Scandal Miniatur

Nyt saat Pro-Collagen Rose Facial Oil -kasvoseerum/öljyn kaupan päälle, kun ostat vapaavalintaisen tuotteen Elemikseltä. Arvo 12,50€.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA DECLÉORILTA Kesäkassi

Saat tämän ihastuttavan kesäkassin omaksesi, kun ostat kaksi aurinkotuotetta Decléorilta. Lahjan arvo 15€.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA SHISEIDO MEN -SARJALTA Cleanser Tube 30ml, arvo 10€

Juuri nyt saat Cleanser Tube 30ml -puhdistustuotteen kaupan päälle, arvo 10€, kun ostat vapaavlintaisen tuotteen Shiseido Men -sarjasta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA BIOEFFECTILTÄ EGF Serum 3ml, arvo 26€

Lähetämme sinulle 3ml kokoisen EGF Mini Seerumin, arvo 26€, kaupan päälle, kun ostat kaksi vapaavalintaista tuotetta Bioeffectiltä.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA BIOEFFECTILTÄ Arvo 37,80€

Ostaessasi Bioeffectin tuotteita vähintään 99€ arvosta saat 37,80€ arvoisen lahjan kaupan päälle. Lahja sisältää seuraavat tuotteet: Clear bag kasvonaamiolla, EGF Seerumin 2,5ml ja hiuspannan.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Tuote on siirretty ostoskärryyn.