0 Ostoskori

Tarjoukset


MELKEIN KOKO VALIKOIMA 20% ale yli 39€ ostoista 25% ale yli 99€ ostoista

Päivitä toalettilaukkusi kauneussuosikeillasi. Valitse sekä kuumimpia uutuuksia että ajattomia klassikoita - nyt kun saat jopa 25% alennusta lähes kaikesta!

Kampanjaehdot

Osta nyt

ESSIE 25% ale

Essien valikoimasta löydät kynsilakan jokaisessa värisävyssä. Korkea laatu ja trendikkäät kokoelmat ovat itsestäänselvä valinta sinulle, joka haluat upeat ja trendikkäät kynnet.

Kampanjaehdot

Osta nyt

ESCADA 20% ale

Escada on tunnettu hedelmäisistä ja makeista hajuvesistaan. Viimeisin Escada-uutuus on eksoottinen ja eloisa parfyymi hedelmäisillä nuoteilla. Tuoksun latvatuoksusta löytyy Tequila Sunrise -cocktailin tuoksunuotteja, sydäntuoksuna vaikuttaa pehmeä Daaliankukka ja pohjatuoksuna santelipuu.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Lahja Kaupan Päälle - Stronger With You deo

Juuri nyt saat Stronger With You deodorantin, arvo 28€, kaupan päälle, kun ostat vapaavalintaisen tuoksun Giorgio Armanilta.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Arvo 40€

Juuri nyt saat hienon toalettilaukun kaupan päälle, kun ostat kaksi vapaavalintaista tuotetta bareMineralsilta. Toalettilaukku sisältää Tinted Mineral Veil, barePRO Longwear Lipstick sekä Vital Power Infusion Serum.

Kampanjaehdot

Osta nyt

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Ylellinen ihonhoitosetti, arvo 44€

Juuri nyt saat ylellisen ihonhoitosetin, kun teet ostoksia yli 50€:lla Biothermilta. Toalettilaukku sisältää suosikkituotteet Life Plankton Elixir, Aquasource Gel, Aquasource Bath ja Lait Corporel i mini-format.

LAHJA KAUPAN PÄÄLLE Makeup

Juuri nyt saat meikkilahjan kaupan päälle, kun ostat kaksi vapaavalintaista tuotetta My Clarinsilta. My Clarins keskittyy kosteuttamaan, tasapainottamaan tai parantamaan ihoasi riippuen ihosi kunnosta. Sarja on vegaaninen, cruelty free ja koostuu 88% luonnollisista ainesosista. 

Kampanjaehdot

Osta nyt

Lahja kaupan päälle

Kun ostat Lancôme-tuotteita vähintään 60€:lla saat ylellisen duon matkakoossa. Suosittu Génifique-seerumi parantaa ihon nuorekasta hehkua ja Rénergie Multi-Lift vähentää ryppyjä ja juonteita.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Tuote on siirretty ostoskärryyn.