0 Ostoskori

Tarjoukset


Kaikki hiustuotteet ja muotoilulaitteet -20%

Millaisia ratkaisuja hiuksesi kaipaavat juuri nyt? Sukella laajaan valikoimaan ja tee laadukkaita löytöjä hiustesi hyväksi. Nyt saat 20% alennuksen kaikista muotoilulaitteista ja hiustuotteista, myös huippusuosituista Curly Girl -tuotteista.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Lahjaideoita jopa -40%

Kokosimme runsain määrin lahjaideoita ja alensimme hintoja jopa 40%. Tee lahjahankinnat nyt tai hemmottele itseäsi edullisilla suosikkituotteilla.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Calvin Klein -30%

Laajaan Calvin Klein -tuoksuvalikoimaan kuuluu kausittain julkaistavia miehille ja naisille sopivia unisex-tuoksuja sekä vankkumatonta suosiota nauttivia klassikoita. Nyt koko Calvin Klein -valikoima -30%.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Clinique -20%

Herkälle iholle kehitetty Clinique nyt -20%. Tiesitkö, että kaikki Clinique-tuotteet ovat hajusteettomia? Tutustu laajaan valikoimaan ja löydä uusia suosikkeja.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Meikit -20%

Väriä meikkipussiin ja helppoutta aamuihin. Tarjoamme kaikki meikit nyt 20% alennuksella. Löydä uusia luottotuotteita ja täydennä varastoja nyt.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Joulukalenterit -15%

Vielä ehdit! Osta unelmiesi joulukalenteri nyt ja siivitä joulunodotusta ihanilla kauneusaarteilla.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Lahja sinulle: Biotherm Homme

Osta mikä tahansa Biotherm Homme -tuote, niin saat lahjaksi 20 ml AquaPower-kasvovoiteen. Lahjan arvo 10 €.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Lahja sinulle: Elizabeth Arden

Osta Elizabeth Arden -tuotteita 70 eurolla, niin saat lahjaksi meikkipussin ja ihania kokeilukokoisia tuotteita. Lahjan arvo 87 €.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Lahja sinulle: bareMinerals

Osta kaksi bareMinerals-tuotetta, niin saat ylellisen lahjan, joka sisältää kolme kokeilukokoista tuotetta. Lahjan arvo 76 €.

Kampanjaehdot

Osta nyt

Tuote on siirretty ostoskärryyn.