Tecna Professional

Italialainen Techna on ammattimainen kampaamomerkki, jonka valikoimaan kuuluu luonnollisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita eri tarpeisiin ja eri hiustyypeille.

Tutustu Technan laatutuotteisiin ja nauti terveistä ja hyvinvoivista hiuksista!

Kaikki tuotteet

Tecna intro
Tecna Integro

Integro

Kolme hoitosarjaa kolme eri hiustyypin erityistarpeisiin.

Lue lisää Integrosta

Tecna Spa Enzymetherapy

Spa Enzymetherapy

Erityiskehitetty sarja hiusten luonnollisen rakenteen palauttamiseen.

Lue Lisää Spa Enzymetherapysta

Hiustenhoitoa Tecna Professionalilta

Vuonna 1995 perustettu Tecna on italialainen kampaamomerkki. Tuotemerkki on kotoisin Roomasta ja kaikki sarjan tuotteet valmistetaan Tecnan tiloissa Santa Palombassa, aivan Rooman ydinkeskustan länsipuolella.

Tuotesarjan ajatuksena on valmistaa laadukkaita tuotteita, jotka ovat samalla ympäristöystävällisiä. Tecnan tuotteissa yhdistyvätkin erityisesti luonnolliset ja nykyaikaiset ainesosat, joiden ansiosta tuotteet vastaavat asiakkaiden odotuksia.

Valikoimasta löytyy monenlaisia tuotteita eri hiustyypeille ja ja erilaisiin tarpeisiin. Tuotteet hoitavat hiuksia, korjaavat niiden vaurioita ja suojaavat hiuksia lämmöltä. Tecnan tuotteet ovat loistovalinta myös usein lämpömuotoilulaitteilla kuten suoristusraudalla muotoiltavien hiusten hoitoon!

Valitse suosikkisi useista shampoista, hoitoaineista ja muista hiuksia hellivistä tuotteista ja ihastu terveeseen ja kauniiseen lopputulokseen. Tecnan tuotteet ovat myös ”Cruelty Free”, eli niitä ei ole koskaan testattu eläimillä.

Tecna Hårvård
Tuote on siirretty ostoskärryyn.