Clearblue

Pregnancy Test With Weeks Indicator

1Ct

Variantti

11,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuote hinnoitellaan automaattisesti.

Kuvaus

Tuote: 44721
Clearblue- raskaustesti joka osoittaa raskausviikot on ensimmäinen ja ainoa testi joka on yhtä luotettava kuin raskauden ultiääni-tutkimus *.

Kaksois-sensori ei vain kerro digitaalisella näytöllä oletko raskaana vai et, vaan myös kertoo, kuinka pitkällä raskaus on - se näyttää hedelmöittymisestä kuluneet viikot kuten 1-2, 2-3 tai 3+. Voit testata testillä 5 päivää ennen kuukautisten odotettua alkamispäivää (4 päivää odotettua alkamispäivää). Laboratoriatulokset osoittivat, että 98% "raskauden"- osoittavista tuloksista näkyi päivää ennen kuukautisten alkamispäivää. 97% tuloksista näkyi 2 päivää ennen odotettua alkamispäivää. 90% näkyi 3 päivää ennen kuukautisten alkamispäivää ja 65% 4 päivää ennen kuukautisten odotettua alkamispäivää. (*Viikkotulokset oli johdonmukaisia 97% myöhemmän ultraääni-tutkimuksen mukaan. Perustuu tutkimukseen jossa mukana 187 naista joilla oli samanlaiset tulokset ultraääni-tutkimuksesta).

- Ensimmäinen ja ainoa raskaustesti joka näyttää, kuinka kauan hedelmöittymisestä on kulubut - 1-2, 2-3 tai enemmän kuin 3 viikkoa
- Kertoo 99% luotettavasti raskauden sen päivän jälkeen kun kuukautisten alkamispäivä on odotettu
- Näyttää selvästi digitaalisella näytöllä tuloksen "raskaana" tai "ei raskaana"
- Brittiläisessä tutkimuksessa 9 kymmenestä naisesta digitaalinen tulos oli luotettavampi kuin testipuikko (111 naista käytti erilaisia testejä sekä luki niistä)
- Johtava tuotemerkki (raskaustestit- ja hedelmällisyystesti kotikäyttöön. Perustuu kansainvälisten jälleenmyyjien tietoon lähes 20 maassa, koottu käyttäen riippumattomia markkinatutkimustuloksia)
- Helppo käyttää, helppo lukea ja tulkita

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.