Womanizer

Mini

Variantti

25,95 €
Poistunut valikoimasta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: 99677

Womanizer on mullistanut naisten nautinnon ainutlaatuisen tarjoamiskykynsä ansiosta. naisten nauttia. 
Womanizer Mini – Suurin nautinto minimuodossa.
Womanizer Minillä saat Womanizer-kokemuksen, mutta minimuodossa. Täydellinen niille teistä, jotka ovat haaveilleet oman Womanizerin omistamisesta, mutta eivät ole uskaltaneet ottaa ensimmäistä askelta. On kuitenkin olemassa riski, että saat ylimääräistä makua ja haluat saada täydellinen Womanizer-kokemus esimerkiksi lippulaiva Womanizer Premiumin kanssa. Mutta riski kannattaa ottaa.
Huomaamaton ja käytännöllinen: Womanizer Mini on täydellinen aloittelijamalli niille, jotka haluavat löytää ja testata ainutlaatuista Pleasure Air -tekniikkaa.< br /> Womanizer on uskomattoman hellävarainen ja samalla yksi. markkinoiden tehokkaimmista klitorisstimulaattoreista. maailmanmarkkinoilla tänään. Womanizer ympäröi klitorista ja stimuloi ilmanpaineen hienovaraisten muutosten avulla, jotka imevät klitorista hellävaraisesti saadakseen uskomattoman tarkan stimulaation. Womanizer Minillä on 3 intensiteettitasoa, jotka säädellään yksinkertaisella napinpainalluksella. 
Womanizer edustaa kaikkien naisten oikeutta orgasmiin, ja sitä he todella tarjoavat. Monet naiset kokevat täysin uudenlaisen orgasmin paineilmastimulaation ansiosta täysin kontaktittoman mutta ändå intensiivistä stimulaatiota. Ei ole harvinaista, että orgasmit kestävät pidempään, ovat voimakkaampia. toisiaan ja tuntea olevansa vahvempi. Kun Womanizer on käsillä, useat orgasmit eivät ole koskaan kaukana.
•    Patentoitu Pleasure Air -tekniikka
•    3 erilaista ilmanpainevoimakkuutta
•    Ei vedenpitävä
•    Virtalähde: 2 x AAA-paristot (mukana)
•   Materiaali: ABS. vartalolle turvallinen silikoni, ftalaatiton EU-asetuksen REACH mukaisesti.
•    Mittaus: 50x110x50mm
•    Takuu: 5 år

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.