Carolina Herrera

Bad Boy Extreme

Eau de Parfum
69,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kuvaus

Tuote: 112021

BAD BOY Extreme Carolina Herrerasta on tulinen ja mausteinen evoluutio ikonisesta BAD BOY:stä, joka juhlii vahvoja ystävyyden, yhtenäisyyden ja veljeyden siteitä. 

 

Tämä Eau de Parfum Extreme koostuu kiehtovasta koostumuksesta vastakkaisista tuoksuista, jotka edustavat modernin miehen maskuliinisuuden kaksinaisuutta. Polttava tuli on keskipisteenä, ja BAD BOY Extreme tutkii rohkean yhdistelmän tuoretta inkivääriä ja mausteista vetiveriaa. Yhdessä kaakaon ja patsuliin syvien ja eteeristen tuoksujen kanssa tällä maskuliinisella miesten tuoksulla on hehkuva ja intohimoinen tuoksu, joka taatusti nostaa lämpötilan maksimiin. 

 

BAD BOY Extreme määrittelee ikonisen salaman uudelleen mustan ja kullan värisellä asteikolla, joka havainnollistaa sisällä olevaa tulista ja mausteista tuoksua. BAD BOY Extreme on yksi Carolinas Herreran suosituista miesten parfyymeistä, jotka kaikki on luotu halusta juhlia hienostunutta ja modernia miestä joka päivä. Käytetyt ainesosat ovat kestävää alkuperää. 

 

Ylätuoksu: inkivääri & bergamotti 

Sydäntuoksu: vetiver & Absoluuttinen kaakao 

Pohjatuoksu: patsuli & tonkaböna 

 

Eau de Parfum Extremeä voidaan käyttää päivittäin - Sisältää 12-20 % tuoksutiivistettä - Antaa selkeän tuoksuradan, joka kestää pitkään ngre 

p>

 

VINKKI: Tuoksu poistetaan ensin ja poistetaan, jos käytät yhtä tai useampaa saman sarjan tuotetta, esim. vartalovoide, jota levitetään iholle tai deodoranttisuihkeella, jota levitetään runsaasti kehon ennen ruiskuttamistaå Eau de Parfum.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.