Hugo Boss

Boss Bottled Tonic

Eau de Toilette
67,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Itämainen
Itämainen
Aromaattinen
Aromaattinen
Sitruksinen
Sitruksinen
Greippi
Greippi
Oranssi
Oranssi
Sitruuna
Sitruuna
Omena
Omena
Inkivääri
Inkivääri
Neilikka
Neilikka
Geranium
Geranium
Kaneli
Kaneli
Puu
Puu
Vetiver
Vetiver

Kuvaus

Tuote: 39125

BOSS BOTTLED TONIC on ikonisen tuoksusarja BOSS BOTTLED:n uusi, raikas hajuvesi. Tuoksu näyttää uuden puolen modernia miehisyyttä ja kutsuu uusiin tulevaisuuden haasteisiin.

Alati kiihtyvässä maailmassa moderni mies kokee tärkeäksi ottaa askeleen taaksepäin löytääkseen uutta perspektiiviä tulevaisuuteen. Hän on kunnianhimoinen, omistautunut ja tavoitteellinen ja BOSS BOTTLED TONIC:n uniikki nimikkotuoksu auttaa hänet tavoitteeseensa.

BOSS BOTTLED TONIC on raikas, maskuliininen tuoksu, joka yhdistää elegantisti hienostuneen sitruksen, mausteiden ja puun aromit. Virkistävä ja hieman kevyempi versio klassisesta alkuperäistuoksusta.
Tuoksu avautuu raikkaiden, energisoivien greipin, appelsiinin, sitruunan ja omenan räjähdysmäisellä aromilla. Nämä aromit tuovat hienovaraista eleganssia kirpeällä kosketuksella, joka heijastaa dynaamista kontrastia modernin miehen haluun saavuttaa tavoitteensa menettämättä arvostustaan.

Elämäniloisen inkiväärin tuoksu luo odottamatonta dynamiikkaa viileään alkutuoksuun. Inkivääri vahvistaa alkuperäistuoksun mausteisia neilikan, kurjenpolven ja kanelin ydinsävyjä, sekä luo samalla tuoksuun uuden intensiivisen, mutta tasapainoisen ulottuvuuden. Aivan kuten tuoksun kantaja.

Pohjatuoksu edustaa alkuperäistuoksun hienostuneita puuaromeja yhdistyen täyteläiseen, aromaattiseen vetiverin kosketukseen, joka kohottaa modernin miehen oleellisen arvostuksen, jota hän vaalii joka tilanteessa.
BOSS BOTTLED TONIC tulee ikonisessa, klassisessa BOSS BOTTLED-pullossa. Pullo on piristävän sinisen värinen ja heijastaa tuoksun raikasta ja dynaamista tunnelmaa – tuulahdus selkeyttä, jota moderni mies tarvitsee.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.