Hugo Boss

Bottled Pacific Summer

Eau de Toilette

Koko

135,95 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Aromaattinen
Aromaattinen

Kuvaus

Tuote: 112062

Kirkas vesi, pastellinväriset auringonlaskut ja kultaiset hiekkarannat ovat balsamia BOSS-miehelle, joka nauttii ansaitun matkansa jokaisesta hetkestä. BOSS Bottled Pacific Eau de Toilette for Men on virkistävä tuoksu, joka kutsuu sukeltamaan kesän seikkailuihin. Tämä kookospähkinällä, sitruunalla ja suolalla rikastettu hajuvesi antaa BOSS Bottled -perheelle raikkaan lisäenergian.

BOSS Bottled Pacific Eau de Toilette for Men on Sophie Labben luoma tuoksu. Se on aromaattinen ja hienostunut puumainen tuoksu, jonka raikas aromi on saanut inspiraationsa kristallikuplasta; meri ja rento rantaelämä. Tuoksu avautuu tuoreen sitruunan ja setrin ylätuoksuilla ja liukuu kookoksen sydämeen, kun taas suolaharkko ja ripaus sypressiä antavat tuoksulle virkistävän vaikutuksen. Pohjatuoksu houkuttelee kasmeranin, indonesialaisen patsuliin ja santelipuun puisilla vivahteilla, jotka tuovat mieleen auringon lämmön.

Tuoksu on kuin kesäseikkailu täynnä surffausta, rantaa ja rentoutumista palmujen alla. Ominainen BOSS Bottled -lasipullo on lakattu puoliläpinäkyväksi ja kesäiseksi siniseksi sävy, joka on saanut inspiraationsa taivaansinisestä merestä. Korkilla on ainutlaatuinen hopean väri. 

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.