Jean Paul Gaultier

Scandal Le Parfum Him

EdP Refill
109,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Amber
Amber
Refill
Refill

Kuvaus

Tuote: 107508

SCANDAL POUR HOMME Le Parfum Eau de Parfum Intense Refill Jean Paul Gaultierin avulla on helppo käyttää uudelleen tyylikästä SCANDAL-pulloa ja nauttia voimakkaasta miesten tuoksusta ilman rajoituksia. SCANDAL POUR HOMME Le Parfum on Jean Paul Gaultier'n uudelleen täytettävä Eau de Parfum Intense, jossa on lämpimiä, puisia vivahteita. Voimakas ja skandaalimainen miesten hajuvesi on omistettu vahvalle nyrkkeilijälle - nyrkkeilylegendalle.

Tee yllättävä sisääntulo makealla geraniumilla, jota seuraa reipas tonkapapu. Viimeistele sensuellilla santelipuulla. Taktiikka toimii aina! Yksi pieni suihke ja se on varma tyrmäys - ylivoimaiset ja koukuttavat puumaiset korpin nuotit antavat tuoksulle erinomaisen suorituskyvyn!

Pullo on tehty voittoisaa nyrkkeilijää varten! Mikä ruumis! Mikä seksi vetovoima! Ei ole yllätys, että tämä mestari rakastaa esittelemistä. Huomaa pullon häikäisevä kruunu ja musta lakattu lasi, joka sopii täydellisesti voittamattomaan nyrkkeilijään. Lisäksi täytettävä pullo sopii täydellisesti nauttimaan SCANDAL POUR HOMME Le Parfumin energisestä tuoksusta kerta toisensa jälkeen.

Tämä Eau de Parfum Intense on tehokkaampi ja vahvempi kuin edeltäjänsä SCANDAL POUR HOMME Eau de Toilette. Kultakruunu mestari mustalla lakatulla karismallaan tekee vaikutuksen heti ensimmäisestä puumaisen meripihkan tuoksun suihkeesta - voiton takuusi.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.