Montblanc

Explorer Ultra Blue

Eau de Parfum

Koko

68,95 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vesipohjainen
Vesipohjainen
Amber
Amber
Sitruksinen
Sitruksinen

Kuvaus

Tuote: 89226

Blå ä lautta p&aing; taivas ja meret, taivaan väri; jäiset vuoret ja syvät meret. Se on myös inspiraation takana Montblancin tuoksu, Explorer Ultra Blue Eau de Parfum. Tuoksu, joka vie meidät eteenpäinå todellinen löytömatka.

Explorer Ultra Blue eau de Parfum avautuu italialaisen bergamotin ja muiden laadukkaiden sitrushedelmien kanssa yhdistettynä ripaukseen ruusupippuria. Tämä antaa raikkaan, mausteisen ylätuoksumme, joka herättää vaellushalumme.

Merellinen sopu antaa meille tuoksun sykkivän sydämen. Tämä syvä rakko; vesiinen nuotti syntyy yhdistämällä sitrushedelmiä vesi- ja ilmaviin vivahteisiin. Tuloksena on kuin raikas tuuli, joka vie meidät alppimaisemaan merituulen aavistus. Nämä raikkaat, suolaiset, ilmavat nuotit ovat vastakohtana ambran sensuellille ja syvälle tuoksulle.

Viimeinen havaittava nuoti vie meidät Indonesian Sulawesiin, josta löydämme tuoksun rakenteen määrittävän pohjan, yksinomaan Montblancille kehitetty patsuli. Tämä patchouli on kevyt ja puhdas, ja se on yhdistetty tähän, på mestarillinen makea, jossa on puun vivahteita, jotka antavat tuoksulle täyteläisen pohjan ja vivahteita nahkaa.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.