Ralph Lauren

Polo Earth

Eau de Toilette
51,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Sitruksinen
Sitruksinen
Aromaattinen
Aromaattinen
Refillable
Refillable

Kuvaus

Tuote: 105869
Polo Earth on luonnon kauneutta ylistävä unisex-tuoksu, jonka alkuperästä 97 % on luonnosta. Se sisältää seitsemää paikallisesti hankittua ainesosaa eri puolilta maailmaa: bergamotti, diva-laventeli, vihreä mandariini, turkinruusu, salvia, Haitin vetiver ja bourbon-kurjenpolvi.
Selkeään ja ylelliseen tuoksuun yhdistyy bergamotin säihkyvää sitrusten aromia, vihreän mandariinin kirpeyttä, täyteläisen mausteista salviaa ja diva-laventelin raikkautta.
Ralph Lauren uskoo maailman kauneuteen ja luonnonsuojelun tärkeyteen. Seitsemän kestävästi hankittua ainesosaa on hankittu paikallisyhteisöistä eri puolilta maailmaa ja siirretty tuoksuun suoraan viljelyspaikastaan.
Polo Earth on tuoksu jolla on tarkoitus** ja siinä luonnollisuus, kestävyys ja ylellisyys yhdistyvät moderniksi, aromaattiseksi sitruksen ja värikkäiden kukkien säteileväksi sekoitukseksi. Unisex-tuoksu on kevyt ja perustuu kasvipohjaiseen alkoholiin ilman eläinperäisiä ainesosia.
*97 % tuoksun ainesosista on luonnollista alkuperää, jotka ovat joko täysin muuttamattomia tai käsitelty niin, että niissä on edelleen jäljellä yli 50 % niiden alkuperäisestä molekyylirakenteesta.
**Polo Earthin tarkoituksena on suosia luonnollista alkuperää olevia ainesosia sekä kestävästi hankittuja ainesosia luonnon monimuotoisuuden vaalimiseksi.
Täyttöpakkaus myydään erikseen.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.