0 Ostoskori
0 stars, based on 0 reviews

Britney Spears Fantasy Twist EdP EdP 100ml

42,95 € 42,95
Loppunut
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Fantasy Twist EdP 100ml Britney Spears Hajuvedet

Koko 100 ml
Ominaisuudet Julkkistuoksut
Tuoksutyyppi Kukat/Hedelmät
Tuotetyyppi EdP
Volume EdP 100ml

Tämä leikkisän hauska pullo sisältää kaksi Britney Spearsin supersuosittua tuoksua, Fantasyn ja Midnight Fantasyn. Voit helposti ja kätevästi valita näiden kahden tuoksun välillä tai vaikkapa käyttää Fantasya päiväsaikaan ja Midnight Fantasya iltatuoksuna. Pullo on mahdollista myös erottaa kahteen eri osaan.

Fantasy on popprinsessa Britney Spearsin vuonna 2005 julkaisema parfyymi. Fantasy on leikkisä, sensuelli ja viettelevä tuoksu.

Fantasy avautuu hedelmäisillä litsin, kiivin ja kvittenin sävyillä ja tuoksun sydämen muodostavat jasmiini ja valkosuklaa. Lopuksi tämän viettelevän tuoksun sitovat yhteen myski, puusävyt ja iiris.

Sopii täydellisesti päivätuoksuksi.

Britney Spearsin Midnight Fantasy on jatko-osa Britney Spearsin Fantasy-tuoksulle. Midnight Fantasyn alkutuoksuna hurmaavat vadelma, luumu ja kirsikka, jotka sydäntuoksussa sulautuvat freesian, iiriksen ja yöorkidean kukintaan. Lopputuoksussa Midnight Fantasyn sitoo yhteen vanilja, myski ja meripihka.

Aivan kuten parfyymin nimikin antaa olettaa, Midnight Fantasy on illan ja yön juhla, jota juhlistavat myös pullon violetit ja tummansiniset värisävyt. Tämä on tuoksu, joka sopii erityisen hyvin iltakäyttöön mutta jota voidaan käyttää myös päiväsaikaan.

Katso lisää vastaavia kuin Fantasy Twist EdP
Tuote on siirretty ostoskärryyn.