Calvin Klein

Euphoria

Eau de Toilette
39,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Amber
Amber

Kuvaus

Tuote: 112017

Calvin Klein Euphoria Eau de Toilette on houkutteleva meripihkan tuoksu, jossa on jännittäviä tuoreita hedelmiä, kukkia ja hienoa vaniljaa – naisen aistillisuuden ydin. Calvin Klein Euphoria Eau de Toilette on nuorekas, naisellinen tuoksu, joka saa inspiraationsa alkuperäisestä, vuonna 2005 luodusta parhaiten myyvästä Calvin Klein Euphoria -hajuvedestä.

Tämä intohimoinen ja haastava Calvin Klein -tuoksu on moderni tulkinta, jossa ylenpalttiset mirabellen ylätuoksut sekoittuvat orkideaané ja ruusu, luoden huumaavan wc-veden, joka jättää sinut kaipaamaan enemmän. Ripaus ilmavaa vaniljaa tarjoaa kauniin ja lämpimän vastapisteen tämän Calvin Klein -tuoksun selkeille ja yltäkylläisille tuoksuille. Täydellinen hajuvesi kaikkiin tilanteisiin.

Tämä Calvin Klein -tuoksu sisältää luonnollisia ainesosia, kuten vastuullisesti korjattua ja Reilun kaupan sertifioitua ruusuuutetta. Lasipullo on päivitetty ja läpinäkyvä versio allekirjoituspullosta, joka on suunniteltu paljastamaan hajuveden raikas vaaleanpunainen sävy.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.