Carolina Herrera

Good Girl Blush

Eau de Parfum
63,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Kukkainen
Kukkainen
Bergamotti
Bergamotti
Mandariini
Mandariini
Manteli
Manteli
Ylang-ylang
Ylang-ylang
Ruusu
Ruusu
Vanilja
Vanilja
Tonka papu
Tonka papu
Vegaaninen
Vegaaninen

Kuvaus

Tuote: 112024

Good Girl Blush Eau de Parfum on raikas ja kukkainen räjähdys viettelevistä tuoksuista pastellin vaaleanpunaiseen tyyliin. Ylelliset uutteet aistillisesta vaniljasta ja kimaltelevista pioneista ovat ylang-ylangin ja kierrätetyn ruusuveden syleilyä. Tämä johtaa ainutlaatuiseen ja ylevään kukkakuvioon, jossa on romanttinen ja hienostunut luonne, joka on ominaista Carolina Herreralle.

Tämä kimalteleva ja kohottava Good Girl -evoluutio edustaa modernin naisen monia puolia ainutlaatuisella yhdistelmällä kevyitä, herkkiä, voimakkaita ja aistillisia tuoksuvipuja. Carolina Herreran ikoninen tyyli on naisten voiman perimmäinen symboli.

Pullo on romanttisempi kuin koskaan pastellin vaaleanpunaisella sävyllä, joka luo tyylikkään kontrastin kimaltelevan kultakoron kimaltelevalle kantapäälle. Good Girl Blush on 100 % vegaaninen ja sisältää kestävästi tuotettua vaniljaa ja ylang-ylangia. Tämä hajuvesi on yksi Carolina Herreran suosituista naisten tuoksuista ikonisesta Good Girl -tuoksusarjasta.

Alkutuoksu: italialainen bergamotti, mandariini ja manteliöljy.

Sydäntuoksu: ylang-ylang ja kierrätetty ruusuöljy

Pohjatuoksu: vanilja ja tonkapapu

Käyttö: Eau de Parfumia voidaan käyttää päivittäin - Sisältää 12-20 % tuoksutiivistettä - Antaa selkeän tuoksuradan, joka kestää pidempään

VINKKI: Tuoksu voimistuu ja pitkittyy, jos käytät yhtä tai useampaa saman sarjan tuotetta, esim. vartalovoide, joka levitetään iholle, tai deodoranttisuihke, jota levitetään runsaasti vartalolle ennen Eau de Parfumin suihkuttamista.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.