Chloé

Nomade Naturellee

Eau de Parfum
88,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vaniljainen
Vaniljainen
Vegaaninen
Vegaaninen

Kuvaus

Tuote: 102471

Nomade-naista ohjaa äseikkailu ja hän on jatkuvasti päällää siirtyä kohti uusia horisontteja. 

Chloé Nomade vie sinut på jännittävä tuoksumatka metsästämään aito ja merkityksellinen: Nomade Eau de Parfum Naturelle är en Chloé hajuvesi, joka juhlistaa runoutta eri kulttuurien ja ihmisten kohtaamisessa. Hajuvesi äseikkailunhaluisille. 

Uusi Chloéin Nomade-hajuvesi, naisellinen ja hypnoottinen Eau de parfum, jossa on säteilevä jasmiinin tuoksu. 

Hajuvesilähde Caroline Dumur valitsi tähän naiselliseen parfyymiin egyptiläisen jasmiinin, joka poimitaan käsin auringonnousun aikaan ja hankitaan eettisesti vastuullisesti. Jasmiinin kukkan ajaton eleganssi yhdistyy kauniisiin taatelituotteisiin, vaniljaan ja santelipuuhun; antaa naisten hajuvedelle lämpimän ja hypnoottisen pohjan. 

Nomade EdP Naturelle ei sisällä keinotekoisia väriaineita. Se on vegaaninen ja sisältää 100 % luonnollisia tuoksuja, luonnollisesti uutettua alkoholia ja vettä. Ei mitään muuta. 

Symbolinen Nomade-pullo esitetään vaihtelevissa okran väreissä luonnon inspiroimana. Punottu nauha koristaa pullon kaulaa ja tuo mieleen matkat ja eri kulttuurien kohtaamisen. Tämä symbolinen aihe on myös kaiverrettu pullon kaulaan. 

Ympäristöjalanjäljen minimoimiseksi tässä uudessa suunnittelussa on käytetty kierrätysmateriaaleja – 15 % pulloon ja 40 % laatikkoon.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.