Chloé

Signature Rose Naturelle Intense

Eau de Parfum
63,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Vaniljainen
Vaniljainen
Vegaaninen
Vegaaninen
Luomu
Luomu

Kuvaus

Tuote: 107535

Rose Naturelle Intense Eau de Parfum for Women on uusi ja moderni ruusutuoksu, jossa luonnon voima ja spontaanisuus yhdistyvät Chloé-naisen vapaaseen ja luonnolliseen hyvinvointiin. Hän säteilee itseluottamusta, ä seksuaalisuutta ja naisellisuutta. ja on täysin luottavainen itseensä. Chloé-henki puhtaimmassa muodossaan. Eau de Parfum Intense on vegaaninen hajuvesi, joka sisältää 100 % luonnollista tuoksua. Jokainen symbolinen puun tuoksu ja ruusut tuovat mieleen puhtaan ja luonnollisen ilmapiirin, joka rauhoittaa ja herättää aisteja. Chloeé on huolellisesti valinnut Rose Naturelle Intensen tärkeimmät ainesosat. 

 

Makea ja raikas bergamotti on uusi ja jännittävä elementti koostumuksessa. Sitä seuraa puhdas ja kirkas nerolin tuoksu, jossa on vivahteita kukan terälehtiä, ja se liukuu hienostuneeseen ja hienostuneeseen luomuruusun tuoksuun – tyypillinen nuotti, jossa on savua ja vaniljaa tuoksuvaa tammea; joka kierrätetään puuteollisuudesta. Pohja kermaista santelipuuta; antaa tuoksulle fantastisen täyteläisyyden, samalla ripauksen setripuuta antaa sille ajattoman eleganssin. Chloeé jatkaa työtään vähentääkseen ympäristöjalanjälkeään, kuten; nyt 25 % pakkauksen lasista ja 40 % pahvista on kierrätysmateriaalia. 

 

Vanha vintage-pullo on saanut inspiraationsa Chloésta Ikoninen crepe de chine -pusero, jossa naisellinen solmio kaulassa, ja pulloa koristaa kierrätysmateriaalista valmistettu käsinsolmittu nauha uudessa ja intensiivisen vihreässä värissä.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.