Clean

Spring Layering Collection Gift Set

EdP

Variantti

28,50 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Vegaaninen
Vegaaninen

Kuvaus

Tuote: 112334

Luo aivan oma uniikki tuoksusi Cleanin avulla! Kaikkia Clean-tuoksuja voi yhdistellä, jotta voisit luoda oman persoonallisen tuoksusi. Mistä tulee sinun suosikkiyhdistelmäsi? Clean Spring Layering Collection Gift Set sisältää EdP-tuoksut Warm Cotton, Skin, Rain, Soft Laundry ja Apple Blossom (5 x 5 ml) käytännöllisissä rollerball-pulloissa.

Warm Cotton EdP tuoksuu kuin lämpimältä puuvillalta, joka on kiedottu raikkauteen ja aistillisuuteen. Warm Cotton sopii hyvin yhteen Skin- tai Rain-tuoksujen kanssa.

Skin EdP vangitsee vastapestyn, lämpimän ja paljaan ihon tuoksun. Skin sopii hyvin yhteen kaikkien Clean-tuoksujen kanssa.Rain EdP tuo mieleen lämpimän kesäsateen. Rain sopii hyvin yhteen Warm Cotton- ja Skin-tuoksujen kanssa.

Soft Laundry EdP muistuttaa puhtaasta ja raikkaasta, kevätilmaan ripustetun pyykin tuoksusta. Soft Laundry sopii hyvin yhteen Skin-tuoksun kanssa.

Apple Blossom EdP vie ajatukset luonnon herkullisiin vihreisiin omeniin ja niiden kukkien tuoksuun kevätilmassa. Apple Blossom sopii täydellisesti yhteen Rain-tuoksun kanssa.

Lahjasetti on luotu Earth Dayn kunniaksi tavoitteena auttaa EarthDay.org-sivustoa suojelemaan planeettamme pölyttäjiä, jotka ovat elintärkeitä kasveille ja ekosysteemille. Kaikki Clean-tuoksut ovat vegaanisia.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.