Escada

Cherry In Japan

Eau de Toilette
64,95 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Kukkainen
Kukkainen
Kirsikka
Kirsikka
Jasmiini
Jasmiini
Tonka papu
Tonka papu

Kuvaus

Tuote: 102454

Oletko valmis lähtemään uuteen ja jännittävään seikkailuun ja matkustamaan kevään legendaarisimpaan kohteeseen? Unelmoi itsesi dynaamiseen ja eloisaan, kevään kirsikankukkien täyttämään, Tokioon Escadan uuden Cherry in Japan EdT tuoksun avulla. Tuoksu avautuu kuplivalla kirsikalla, joka yhdistyy jasmiinin lehtiin tuoksun sydämessä. Pohjatuoksussa on huumaavaa tonkapapua. Raikas ja puhdas tuoksu koostuu 86% luonnollisista ainesosista ja vie sinut aistien matkalle kirsikankukkien sekaan Tokion Sumida Parkiin.

Escada Cherry in Japan Limited Edition tekee vaikutuksen jo silloin, kun näet pakkauksen. Sitä koristaa kaikki se, mikä muistuttaa meitä unelmakaupunki Tokiota. Kauniisti kaarevaa ja naisellista, vaaleanpunaisissa sävyissä olevaa lasipulloa koristaa kaunis kirsikka, joka tuo mieleen Tokion kuuluisan kirsikkapuun. 

Cherry in Japan on saanut inspiraationsa Escadan supersuositusta Cherry in the Air Eau de Toilettesta, ja sen on suunnitellut mestariparfyrmööri Honorine Blanc. Tee keväästäsi ja kesästäsi erityisen ikimuistoinen kauniiden kirsikankukkien tuoksulla.

Tuoksuperhe: hedelmäinen - kukkainen
Latvatuoksu: kirsikankukan vivahde
Sydäntuoksu: jasmiinin aromi
Pohjatuoksu: tonkapapu

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.