Gucci

Bloom

Eau de Toilette
87,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Kukkainen
Kukkainen
Neroli
Neroli
Bergamotti
Bergamotti
Mandariini
Mandariini
Tuberose
Tuberose
Jasmiini
Jasmiini
Appelsiinin kukka
Appelsiinin kukka
Myski
Myski
Santelipuu
Santelipuu

Kuvaus

Tuote: 102422

Kukkiudu ulos ja näytä todellinen itsesi uuden Gucci Bloom Eau de Toiletten avulla. Tämä kukkainen tuoksu on lähellä alkuperäistä Bloom-merkkiä ja on inspiroiva matka kohti itsetuntemusta, joka perustuu; ystävyyden vahvuus eroista huolimatta. 

Viimeisin lisäys Bloom-tuoksuihin on kevyempi ja säteilevämpi tulkinta Bloomin tunnusmerkistä, joka rohkaisee naisia kukoistamaan ja tulemaan parhaaksi versioksi itsestään.

p>

Jasmiinin, tuberoosin ja rangoon-creeperin tyypillinen kolmikko saa nyt kevyemmän auran makealla neroli-sopivalla. Aivan kuten tuoksun nimi, Gucci Bloom -nainen kukkiiå luonnollisella, ilmeikkäällä ja yksilöllisellä tavalla antamatta sääntöjen ja käytäntöjen rajoittaa itseäsi. Tuoksu on vaaleanpunaisessa, himmeässä nelikulmaisessa lasipullossa, joka symboloi tuoksun tuoreutta ja elinvoimaisuutta. 

Gucci Bloom Eau de Toilette naisille äon kunnianosoitus niiden elinvoimalle ja monipuolisuudelle, joka samaistua Guccin moderniin filosofiaan.

Tämä Guccin tuoksu on täydellinen jokapäiväiseen käyttöön – naisten wc-vesi, joka sopii täydellisesti kevääseen ja kesään.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.