Hugo Boss Boss Ma Vie Florale EdP 30ml

63,50 € 63
LISÄÄ OSTOSKORIIN
Vain 1 jäljellä
Ilmaiset toimituskulut yli 49 €:n tilauksiin Nopea toimitus Laaja valikoima

TUOTEKUVAUS Boss Ma Vie Florale, 30ml Hugo Boss Hajuvedet

Koko Pieni
Tuoksutyyppi Designer-tuoksu
Tuotetyyppi EdP
Volume EdP 30ml

BOSS MA VIE FLORALE TONIC kuuluu ikoniseen tuoksusarja BOSS MA VIE:n, ja on uusi BOSS Perfumes kukkaistuoksu naisille. Kukkakimpun mallinen tuoksu sisältää modernille naiselle tunnusomaisia piirteitä.

Menestyksekkäiden BOSS MA VIE POUR FEMME ja BOSS MA VIE INTENSE vanavedessä kulkeva BOSS MA VIE FLORALE täydentää tuoksutrion, ja saa inspiraationsa modernin naisen elämästä. Tämä raikas ja pehmeän miellyttävä tuoksu kannustaa kantajaansa rauhoittamaan tahtia ja nauttimaan elämästä.
BOSS MA VIE FLORALE tuoksun avaa kaktuskukka, joka välittää vahvuutta ja itsenäisyyttä, jota elämästään nauttiva nainen tarvitsee.

Kaktuksenkukan luontaista eleganssia tasapainottaa kaksi voimakasta, klassista ydintuoksua: Jasmine Sambac ja Rose Absolute. Yhdessä tuoksut luovat kauniin kukkakimpun, joka symbolisoi naisen tarvetta pysähtyä nauttimaan hetkestä.

Nämä syvät kukkaistuoksut luovat täydellisen kontrastin alkuperäistuoksun vaaleanpunaisten ja valkoisten kukkien aromeille. Pehmeä vaaleanpunainen freesia ja jasmiinin terälehdet yhdessä herkkien ruusunnuppujen kanssa luovat raikkaan, intensiivisen ja kokonaisvaltaisen tuoksun.

Setripuun lämmin pohjatuoksu vahvistaa ja täydentää ambran ja Sri Lankan santelipuun aromeja, jotka luovat tuoksuun erityistä laadukkuutta ja tukevat kukkaista kokonaiskuvaa, joka inspiroi BOSS-naisen ottamaan aikaa itsellensä ja nauttimaan hetkestä.

BOSS MA VIE FLORALE tulee vaaleanpunaisessa pullossa, jossa on läpinäkyvä korkki. Tuoksu heijastaa BOSS-naisen uniikkia persoonallisuutta ja sen hopeareunukset luovat miellyttävän, naisellisen viimeistelyn.

Boss Ma Vie Florale
Tuote on siirretty ostoskärryyn.