Kenzo

Flower by Kenzo Absolut

Eau de Parfum
52,90 €
Osta
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Kukkainen
Kukkainen
Luomu
Luomu

Kuvaus

Tuote: 107602

Rakastan kukkia ehdottomasti, Kenzo Takada sanoisi. Uudella naisten hajuvedellä FLOWER BY KENZO L'Absolue KENZO juhlii suosikkikukkaansa: unikkoa. Sen rehevien terälehtien joukossa jauhemainen sydän täynnä eloisuutta. På tuulenpuuska heittää kukan emiensä tuuleen levittäen tuhansia silmuja ympäri maailmaa. Kauneus kasvaa kaikkialla FLOWER BY KENZOn avulla. Pullon varrella, jolla on intensiivinen punainen allekirjoitus, on korkealla tuulenpyyhkeä unikko; siveltimellä suunniteltu tikku KENZOn japanilaista alkuperää kunnioittaen.

ABSOLUUTTINEN SÄILYTYS

Hajuvesisuoja Alberto Morillas ylittää sen, mitä unikon avulla voit saavuttaa. FLOWER BY KENZO L'Absoluella hän on luonut hienostuneen ja elegantin tuoksun ja kiehtovan mausteisen kukkaistuoksun naisille. Sahrami, arvokkain emi, antaa eloisan kimppuun appelsiininkukkia ja Damascena Rose Absolutea. På Pohjatuoksussa vaniljaa ympäröi valkoinen myski, joka antaa koukuttavan aistillisuuden.

KENZO L'Absolue: tuoksutulkinta.

ACTIVIST. NAISISUUS

Masami Charlotte Lavault, aktivisti kukkakauppias ja Pariisin ensimmäisen kukkatilan perustaja, on KENZO L'Absoluen uuden naisten hajuveden FLOWER kasvot. Hänellä on juuret Ranskassa ja Japanissa ja hän rakastaa kukkia, joten hän on kukkanaisen täydellinen ruumiillistuma. Runollinen aktivisti, hän ammentaa voimansa luonnosta, aivan kuten hänen toteemikukkansa. KENZO seisoo hänen kanssaan yhteisen tavoitteen puolesta: edistää hidasta ja "tehdä ekologiasta vastustamatonta"!

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.