Lancôme

Idôle Nectar Eau de Parfum

Eau de Parfum
82,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Kukkainen
Kukkainen
Päärynä
Päärynä
Pioni
Pioni
Magnolia
Magnolia
Karamelli
Karamelli
Paukkumaissi
Paukkumaissi
Vanilja
Vanilja

Kuvaus

Tuote: 108275
Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum on puhdas, säteilevä ja viettelevä kukkaistuoksu, jonka vastustamaton ja koukuttava tuoksukompositio erottuu sydäntuoksuna olevalla ruusulla ja gourmand-nuoteillaan.

Idôle Nectar koostuu värikkäistä päärynän, pionin ja magnolian latvatuoksuista, joita säestää Isparta-ruusun uutteesta, Grassen Centifolia-ruususta, Eau de rose'sta ja Rose Absolue -ruusun uutteesta koostuva ruusuinen sydäntuoksu.
Tuoksu yllättää räjähtävän suolapopcornin ja lämpimien toffeen sävyjen yhdistelmällä. Pohjatuoksussa on vastustamaton bourbon-vaniljainfuusio, joka vahvistaa Idôlen koukuttavaa ja puuterimaista nimikkotuoksua.
Tässä ihastuttavassa tuoksukokemuksessa korostuvat sekä Isparta-ruusu että bourbon-vaniljauute, jotka ovat molemmat kestävästi viljeltyjä.

Idôle Nectar on tuoksu, nektari naisille, jotka johtavat tietä parempaan tulevaisuuteen. Idôle Nectarin avulla Idôle-yhteisö on valmis viemään maailmaa eteenpäin tämän uuden viestin avulla - Better me, better world. Kun minä onnistun, maailma onnistuu kanssani, ja siirrymme yhdessä eteenpäin.

Idôle Nectar -pullo on edelleen ohut - kaunis ja nykyaikainen pullo, jossa on väriävaihtavia leikkauksia, jotka säteilevät pullon ytimestä reunaan, ja tuoksu, joka symboloi päättäväisyyttä ja optimismia sukupolvelta, joka haluaa muuttaa maailmaa. Pullo on valmistettu 15 % kierrätyslasista.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.