Lancôme

La Vie est Belle

Iris Absolu Eau De Parfum
118,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kohokohdat

Kukkainen
Kukkainen
Mandariini
Mandariini
Viikuna
Viikuna
Mustaherukka
Mustaherukka
Ruusu
Ruusu
Jasmiini
Jasmiini
Iiris
Iiris
Patchouli
Patchouli
Santelipuu
Santelipuu

Kuvaus

Tuote: 114224
HAPPINESS

HAPPINESS ei ole vain mieliala, vaan myös puhdas tunne. Voimakas, värähtelevä ja universaali tunne jatkuvassa liikkeessä. HAPPINESS tarttuu ihmisestä toiseen, ja joka kerralla siitä tulee voimakkaampi yhdistäen meitä.

UUSI KOUKUTTAVA TUOKSU
La vie est Belle Iris Absolu Eau de Parfum on pirskahteleva, hienostunut ja sensuelli tulkinta ikonisesta La vie est Belle Eau de Parfumista. La vie est Belle Iris Absolu on koukuttava tuoksu, joka sisältää uskomattoman suuren pitoisuuden iiristä, kymmenen kertaa enemmän kuin klassinen La vie est Belle Eau de Parfum. Siksi iiris on osana tuoksun nimeä ensimmäistä kertaa.

TUOKSU
La vie est Belle Iris Absolu on säteilevä kukkaistuoksu, joka koostuu hedelmäisistä mandariinin ja aurinkoisen viikunan vivahteista sekä mustaherukan nupuista.
Tuoksun sydän koostuu kukkaistuoksusta, joka on sidottu ruusun runsaiden nuottien ja jasmiinin raikkauden ympärille, mikä antaa tuoksulle valoisia ja naisellisia piirteitä.
Pohjatuoksussa iiris on hallitseva, mikä korostaa Iris Absolu -tuoksun koukuttavaa luonnetta. Tuoksussa on myös patsulin nuotteja, aistillisuutta vahvistavaa santelipuuta ja koukuttavia gourmand-vivahteita.

PULLO
La vie est Belle -pullossa on ikoninen kristallihymy, uutena modernina ja esteettisenä tulkintana. Pullossa on päättymätön hymy, se symboloi onnellista ja vapaata naista. Vapauden symbolina pullon kaulaa ympäröi kaksisiipinen organzanauha – vapauden siivet.

TUOKSUPERHE
La vie est Belle Iris Absolu kuuluu La vie est Belle -tuoksuperheeseen. La vie est Belle on vakaumus, joka julistaa maailmalle, että elämä on kaunista, kun valitset oman polkusi onneen.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.