Shiseido

Ginza Murasaki

Eau de Parfum
51,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuote hinnoitellaan automaattisesti.

Kohokohdat

Kukkainen
Kukkainen
Vegaaninen
Vegaaninen

Kuvaus

Tuote: 102562

Shiseido esittelee Ginza Eau de parfumin, uuden naisten tuoksun, joka korostaa naisellisuuden eloisimpia ja voimakkaimpia puolia. Kukkakimppu erottuu puumaisista tuoksuista, jotka muodostavat täydellisen tasapainon voiman ja naisellisuuden välillä.

TARNIA TAKANA

Löydä Ginzan sielu, Japanin kosmopoliittinen alue – Shiseidon alkuperä. Ginza Eau de Parfum, tuoksu vastustamattomalle naiselle, joka ilmentää naisellista puolta kaikilla kontrasteilla. Ihana sekoitus vastakohtia, hienovarainen mutta intensiivinen, makea mutta vahva. Ginza rohkaisee kaikkia naisia kohottamaan naisellisuuttaan, luottamaan luottamukseensa ja vapauttamaan sisälläsi olevat voimat.

TUOKSU

Ginza Eau de Parfum korostaa kukkien luonnollista eleganssia yhdistettynä intensiivisiin puumaisiin vivahteisiin täydellisen tasapainoisen tuoksun saavuttamiseksi. Sydäntuoksussa jasmiini levittää herkkiä piirteitään, kun taas magnolia ja japanilaiset orkidean lehdet yhdistyvät hinoki-metsän puumaisten vivahteiden kanssa. Mieto mutta voimakas, japanilainen sypressi täydentää tätä naisellista tuoksua patsulin ja santelipuun kanssa. Tämä puumainen kukkaistuoksu on iholla yhtä naisellinen kuin eloisakin: täysin ainutlaatuinen.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.