Valentino

Voce Viva Intensa

Eau de Parfum
98,90 €
Valitse
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus
* Tuotteen hinta määräytyy automaattisesti eikä sitä voi yhdistää alennuskoodien kanssa.

Kohokohdat

Kukkainen
Kukkainen

Kuvaus

Tuote: 106875
Voce Viva Intensa on Valentinon modernia naisellisuutta henkivä kukkaistuoksu, jossa on couture-tuoksuraaka-aineet: appelsiininkukka ja ylellinen jasmiinitiiviste yhdistyvät pirskahtelevaan bergamottin ja mandariinin sävyihin. Harmonia on tehty odottamattoman vastustamattomaksi yllättävällä kristallijäkälällä, jonka intensiivisyyttä vahvistaa bourbon-vanilja.
Pullo ilmentää Maison Valentinon arvoja ja Voce Vivan naisellisuutta. Sileä ja neliömäinen, kulmista viistetty kullansävyinen pullo päästää läpi valoa, joka tuo esiin V:n muodon. Korkkia ja kaulaa korostava tunnusomainen Valentino Rockstud -niitti kuvastaa modernia ja särmikästä luonnetta. Ikonisen Valentino-pullon viimeistelee eloisa punainen väri.
"Uskon, että tänä päivänä, tunteiden jakaminen osoittaa todellista vahvuutta." (Pierpaolo Piccioli, Maison Valentinon luova johtaja). Juhlista yksilöllistä ääntäsi tässä maailmassa yhdessä Voce Vivan kanssa.
Tietoa brändistä: Roomasta alkunsa saanut Valentino yhdistää couture-maailmaa ja katukulttuuria. Näin merkki on tehnyt rikkaasta ja upeasta historiastaan ajankohtaista myös nykyaikana ja tarjoaa huippulaadukkaita ja yksilöllisyyttä korostavia tuotteita jokapäiväiseen käyttöön.
Couturea ja trendikästä tyylikkyyttä yhdistävä Valentino Beauty rohkaisee kaikkia elämään rohkeasti ja liikkumaan vapaasti. Tässä maailmassa ei ole sääntöjä – voit olla oma itsesi ja tuoda omaa ääntäsi esiin.
LAHJAKSI
Juhli yhdessä Valentinon kanssa! Voce Viva Intensa Eau de Parfum on rohkea ja naisellinen couture-tuoksu, joka juhlistaa jokaisen naisen ainutkertaista ääntä.

Löydä lisää

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.