Luokat
Suodatin

Tuoksukynttilät

288 tuotteet kategoriassa Tuoksukynttilät

Tuoksukynttilät tuovat iloa kaikille aisteille! Tuoksukynttilä saa sinut rentoutumaan, se tuoksuu ihanalta, näyttää kauniilta ja luo kodikkaan ilmapiirin. Kaunis tuoksukynttilä on yksityiskohta, jonka vieraasi huomaavat. Viimeisten vuosien aikana kysyntä on kirjaimellisesti räjähtänyt ja moni yritys valmistaa omia tuoksukynttiläsarjojaan.

Tuoksukynttilä on ylellinen yksityiskohta sekä kodille että sielulle, kaikilla on siihen varaa, ja voit nauttia siitä monta tuntia. Tuoksukynttilä on täydellinen lahja. Jos et tiedä mitä ostaa lahjaksi, niin kaunis tuoksukynttilä on takuuvarma menestys. Meillä on ihania tuoksukynttilöitä, jotka sopivat kaikkiin koteihin ja kaikkien lompakoille. Mikäli kaipaat jotain tuotemerkkiä, ota mielellään meihin yhteyttä ja anna vinkki!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Miksi tuoksukynttilöiden välillä on suuria hintaeroja?

Ero on sama, kuin kaikissa muissakin tuotteissa joita käytämme. Jotkut tuotemerkit markkinoilla ovat ylellisempiä ja voivat sen takia olla kalliimpia. Kalliimmat tuoksukynttilät suunnitellaan myös sisustusyksityiskohdiksi. Usein on myös niin, että kalliimmat ovat parempaa laatua ja niissä on pidempi palamisaika.

Hintaerot voivat myös riippua siitä missä päin maailmaa tuoksukynttilöitä valmistetaan. Ympäristöasiat vaikuttavat hintaan. Valmistusaineiden viljely- ja kyntöprosessit tehdään eri tavalla. Ollaksesi enemmän ympäristötietoinen, tulee sinun välttää kynttilöitä, joissa on paljon parafiinia. Parafiini on raakaöljyn jälkituote, joka ei ole uusiokäyttöistä. Sitä paitsi palava parafiini vaikuttaa otsoonikerrokseen, joka vaikuttaa kasvihuoneilmiöön. Tuoksukynttilä jotka valmistetaan soijavahasta, 100% steariinista tai mehiläisvahasta ovat parhaita ympäristöä ajatellen. Myös jotkin palmuöljyt toimivat, ja niitä on sellaisia jotka eivät vaikuta sademetsien hakkuuseen, mutta asiakkaan voi olla vaikea tietää mitä palmuöljyä kynttilässä käytetään.

Hintoihin vaikuttavat myös tuoksuöljyt. Kalliimmat tuoksuöljyt ovat pääsääntöisesti miedompituoksuisia. Paloaika on yksi suurimmista tekijöistä hinnan suhteen. NordicFeelsin valikoiman Voluspa-kynttilässä on paloaika jopa 120 tuntia!

Mitä tarkoittaa, kun tuoksukynttilä on ekologinen?

Markkinoilla ei ole montaa kynttilää, joita voidaan kutsua täysin ekologiseksi. Sen sijaan kannattaa pitää silmät auki ”ympäristöystävällisille” vaihtoehdoille. Ekologiset kynttilät ovat usein valmistettu soijavahasta, ympäristöystävällisestä rapsivahasta tai 100% steariinista. Sydänlanka on usein puuvillaa.

Jotta tuoksukynttilää voisi kutsua ekologiseksi, täytyy koko tuotteen valmistus ja valmistusaineiden olla ekologisia. Ei siis riitä, että ainoastaan vaha tai tuoksuöljyt ovat ekologisia, kaikkien osa-alueiden viljelys- ja valmistusprosesseista alkaen täytyy olla ekologisia ja ympäristöystävällisiä. Ekologinen tuoksukynttilä, joka kuljetetaan lentokoneella tai muulla ei-ympäristöystävällisellä kuljetusvälineellä vaikuttaa myös osittain ekologisuuden käsitteeseen.