Miesten lahjapakkaukset

NordicFeeliltä löydät hajuvesiboxit miehelle. Meillä on hajuvesisettejä muun muassa seuraavilta merkeiltä: Armani, Gucci, Hugo Boss ja Versace. Tilaa jo tänään ja jätä stressi pois. 

Näyttää 48 9 Tuotteet
Näytä lisää tuotteita

Miesten lahjapakkaukset

Lahjapaketteja suosituilta merkeiltä

Useat arvostavat kaunista lahjapakkausta. Lahjasetit sisältävät usein sekä hajuveden että vartalonhoitotuotteen samalta merkiltä. NordicFeeliltä löydät laajan valikoiman lahjapaketteja. Mailtä löydät lahjasetit muun muassa seuraavilta tunnetuilta merkeiltä:  Hugo Boss, Gucci ja Lacoste. Tervetuloa tutustumaan!

Tuoksuja ja vartalonhoitotuotteita poikaystävälle

Onko sinusta vaikeaa löytää lahja poikaystävälle? NordicFeeliltä löydät tuoksut, suihkugeelit ja vartalovoiteet, jotka ovat useimmille hyvin mieluista käyttötavaraa. Ja kun sinä valitset tuoksun, on poikaystävällä hyvä mahdollisuus saada kokea jotakin uutta. 

Meillä on useita settejä, joista valita

Meiltä löytyy laaja valikoima settejä. Jos yksi Hugo Boss ei riitä, niin ehkä Boss Bottled Trio voisi olla sopiva vaihtoehto. Samassa paketissa on kolme eri tuoksua: Classic, sensuelli Tonic ja maskuliininen tuoksu Infinite. Tilaa jo tänään! 

 

Joululahja rakkaallesi 

Kun joulu lähestyy tulee joululahjat mietintään. Tuoksusetti on aina hyvä valinta. Karl Lagerfeldin klassinen lahjasetti sisältää sekä after shave ja deostick -tuotteet.

 

Osta tuotteet rauhassa

Kun ostat tuotteet netistä säästyt kaikelta vaivalta ja stressiltä. Shoppaile rauhassa Nordicfeel.fi -osoitteessa ja saa lahjat nopeasti kotiisi. Ilmainen toimitus sisältyy yli 49€ ostoksiin.