Clean

Layering Gift Set

3x5ml EdP

Variantti

19,50 €
Loppuunmyyty
Ilm. toim. yli 29€ ost. yht.
Ilmainen palautus

Kuvaus

Tuote: 112308

Täydellinen Clean-tuoksulahja! Sisältää tuoksut Warm Cotton EdP 5 ml, Skin EdP 5 ml ja Rain EdP 5 ml. 
Jännittävä setti Clean-tuoksujen ystävälle, joka haluaa tutustua eri tuoksuihin ja kokeilla niiden kerrostamista. Setissä on kolme tuoksusuosikkia: Warm Cotton, joka tuoksuu lämpimältä puuvillalta kiedottuna raikkaaseen aistillisuuteen, Skin, joka tuoksuu kuin lämmin ja paljas iho suihkun jälkeen, sekä Rain, joka tuo mieleen lämpimän kesäsateen jälkeisen tuoksun. Yhdistele haluamasi mukaan ja luo oma tuoksusi kerrostamalla.

CLEAN Warm Cotton tuoksuu lämpimältä puuvillalta kiedottuna raikkaaseen aistillisuuteen. Virkistävällä parfyymilla on raikkaita sitruksisia latvanuotteja, sydäntuoksu koostuu ainutlaatuisesta appelsiininkukan, hedelmien ja merellisten nuottien yhdistelmästä, ja tuoksun täydentävät myski ja ambra. Raikas, hellivä ja kuin vastapestyn kankaan tuoksu kutsuu sinut hengittämään syvään ja rentoutumaan. Rain-tuoksun kanssa Warm Cotton saa viilentävän eksoottisen vivahteen, ja Skin-tuoksu antaa sille erityistä miellyttävyyttä.

CLEAN Skin vangitsee vastapestyn, lämpimän ja paljaan ihon vastustamattoman tuoksun. Herkkä ja aistillinen tuoksu kietoutuu ylle antaen turvallisen, rakastetun tunteen. Aistillista ja hellivää lämpöä huokuva Skin sopii erinomaisesti pohjaksi tuoksujen kerrostamiseen ja sopii kaikkien Clean-tuoksujen kanssa. Yhdistä esimerkiksi Simply Clean -tuoksun kanssa saadaksesi miellyttävän kukkaisen vaikutuksen tai Fresh Linens -tuoksun kanssa saadaksesi pehmeän ja raikkaan vaikutelman.

CLEAN Rain muistuttaa lämpimän kesäsateen jälkeisestä tunnelmasta. Viilentävä ja ylle kietoutuva tuoksu rauhoittaa niin kantajaansa kuin ympäristöäänkin raikkaan hedelmäisillä nuoteillaan. Rain ja Warm Cotton luovat yhdessä lämpimän sateisen "Warm Rain" -tuoksun, kun taas Rain ja Skin luovat hedelmäisen aistillisen yhdistelmän, joka ei jää huomaamatta.

Arviot & arvostelut

Tästä tuotteesta ei ole vielä saatavilla arvosteluja.