Aussie

Aussie on australialainen tuotemerkki, joka tarjoaa leikkisiä hiustenhoitotuotteita hyvään hintaan. Täältä löydät tunnetun hiustenhoitosarjan 3 Minute Miraclen, joka on myös merkin suuri menestystarina. 3 Minute Miracle sopii kaikille hiustyypeille, jotka tarvitsevat kosteutta.

Aussie

Aussie on hyvin suosittu merkki Australiasta. Merkki tarjoaa korkealaatuista hiustenhoitoa laajassa valikoimassaan. Aussien hiustenhoitotuotteet auttavat sinua hyvän hiuspäivän saamiseksi. Aussie Shampoo löytyy kaikkialta maailmasta ja meiltä Nordicfeeliltä löydät merkihn tuotteet hyvään hintaan. 

Kokeile Aussie 3 Minute Miracle

Aussie 3 Minute Miraclen avulla voit saada upeat hiukset vain joissakin minuuteissa. Hiuksista tulee terveemmät, pehmeämmät ja kiiltävämmät. 3 Minute Miracle -kokoelma on erityisesti kehitetty suojaamaan auringonsäteiltä ja suolavedeltä sekä vahvistamaan niitä. Aussie Miracle Moist sisältää australialaisen makadamiapähkinän uutetta, joka elvyttää kuivia ja vahingoituneita hiuksia.

Hiustenhoitoa luonnollisilla ainesosilla

Aussien hiustenhoitotuotteet koostuvat pääasiassa luonnollisista ainesosista, jotka tulevat Australiasta. Makadam,iapähkinä on maailman vahvin antioksidantti, joka kosteuttaa hiuksia ja tekee niistä pehmeät. Tuotteet ovat täynnä australialaisia villejä persikoita sekä jojobaöljyä, ihmeöljyä, joka antaa hiuksille kosteutta ja pehmeyttä.

Aussie on 100 % Cruelty - Free!

Aussien tuotteet, kuten shampoot, hoitoaineet ja kuivashampoot ovat kaikki Cruelty-Free. Aussie pitää huolen sekä eläimistä että luonnosta ja on eläinkokeita vastaan niiden kaikissa muodoissa.  Tuotteet ovat myös PETA-sertifioituja.

Osta Aussie-tuotteet Nordicfeeliltä

Meiltä Nordicfeeliltä löydät australialaisen tuotemerkin suosituimmat tuotteet. Käytä Aussien Ausomme Volume Shampoota kun peset hiukset ja haluat saada eloisan ja tuuhean lopputuloksen.  Mikäli haluat saada hieman lisää kiiltoa, satsaa Aussie Miracle Shine Shampooseen.